Followers MamaTisya

Monday, February 15, 2021

Sakit pinggang :(


lastweek hari khamis ptg , aku sakit pinggang + period pain..
cuti CNY 3 hari  rehat secukupnya
jumaat tu dh tk tahan sakit ...ke klinik juga 

terima kasih semua yg mendoakan kesembuhanku. 
sejak work from home since October 2020 mmg lama tk ke klinik 
sbb selagi bole tahan sakit, musim covid ni takde la nk pi klinik. 
tp kalini sakit dh tak tahan sgt, mmg kena jumpa doctor juga.
sakit pinggang effect dr lama sgt mengadap laptop buat keje salah 1 factor juga 😢 

doctor inform kena rehat secukupnya juga 
sbb tekanan darah bole jd tinggi sbb stress keje bila work from home ..
sbb seblum ni tekanan darah aku rendah ..
masa jmpa doctor aritu dh border line so kena jaga supaya tak jd darah tinggi😢







 

9 comments:

  1. rehat ye kak, moga cpt sihat...

    ReplyDelete
  2. Rest secukupnya..happy2 je..umur macam kita ni kena jaga pemakanan dan sebagainya...senaman juga ye...

    ReplyDelete
  3. SEMOGA CEPAT SEMBUH OKAY. JANGAN LUPA EKSAIZ RINGAN TAU

    ReplyDelete
  4. Jaga diri baik-baik ya. Moga dikurniakan kesembuhan sepenuhnya.

    ReplyDelete
  5. innalillahirajiun., mugo cepat sembuh .,

    ReplyDelete
  6. Rehat cukup² ye kak. Semoga cepat sembuh. Aaminn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...