Followers MamaTisya

Thursday, March 23, 2023

rezeki menjelang Ramadhan...alhamdulillah

 




setiap tahun smya staff dpt kurma fav ni
aku suka kurma jenia lembut camni


ni masa aku cuti pjg, beras bulanan opismate tlg collect
kami tiap2 bln dpt beras free...alhamdulillah


yg dlm paperbag tu dpt product bihun dr syarikat Jasmine mcm dlm gmbr atas ni
ada 2 perisa...aku dpt yg packaging hijau tu


smlm ada potluck kt bangunan sebelah sempena nk ramadhan
meriah menu mcm nk raya :)



wajib la ada gmbr sebelum mkn..tq kwn2 level 2 yg jemput kami mkn smlm


alhamdulillah


ptg plak opismates blanje air...aritu dpt yg hot...kalini yg cold plak
ikutkn aku nk buttercream latte  tp sold out plak
so try chocochip frappe 
tp mmg tetap teringat2 buttercream latte

9 comments:

  1. untungnya orang bernas tak payah beli beras,dah petang2 ni tengok blog akak buat rasa tak sabar nak berbuka

    ReplyDelete
  2. bestnya kerja kt Bernas, dapat beras free...Alhamdulillah, murah rezeki..

    ReplyDelete
  3. Hehehehe.. sebelum puasa makan2 dulu ya. Syukur berlimpahan rezekinya.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah atas rezeki di bulan Ramadhan ๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete
  5. Rezeki banyak dapat segala percuma.

    ReplyDelete
  6. meriaahhhh !! alhamdulillah utk semua rezeki tu :) best best

    ReplyDelete
  7. Dah dapat kurma Albukhary erk...SA x dapat lagi...alhamdulillah rezeki pot luck

    ReplyDelete
  8. so kat umah sis tak ada laa istilah 'beras kita beli' laa kan?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚sbb dpt beras free #gurauje

    alhamdulillah... best best๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...