Followers MamaTisya

Tuesday, May 23, 2017

Gema Ramadhan @The Venue Shah Alam

salam uolsss....pernah dengar tk The Venue Shah Alam??
ok kalo tk pernah meh nk citer skit kt uolsss
baru2 ni aku dpt jemputan buffet ramadhan kt sini
tmpt ni terletak kt seksyen 15, Shah Alam.....mempunyai 3 tingkat...
kalo nk ke sini just Waze : The Venue Shah Alam
baru lagi dibuka pd bln Januari 2017
tempatnya luas & bole mengadakan sebarang majlis 
seperti perkahwinan, pertunangan, harijadi, berbuka puasa dan mcm2 lagi





dewan berhawa dingin, hiasan dalaman yang cantik serta berkonsepkan Grandballroom Hotel


bertemakan Gema Ramadhan , para pengunjung  akan disajikan
 dengan pelbagai makanan tradisi kampung
 yang memang memenuhi citarasa pelbagai bangsa .


nasi arab & kambing...sedap betul menu ni


sambal udang, ikan keli berlado, ayam pandan, kerabu mangga


gulai siput sedut, masak lemak daging salai, gulai ikan patin, rendang ayam dan banyak lagi



mee kari & laksa penang juga turut disediakan


pencuci mulut terdiri daripada kuihmuih tradisional, bubur, puding caramel & pulut mangga



pengacara majlis bersama owner The Venue Shah Alam serta celebrity telah selesai mencuba 
menu utama di sini iaitu Masak Lemak Daging Salai 


berkesempatan selfie dgn Maria Tunku Sabri


mlm tu juga, ada pertunjukan fesyen dr Butik EL HUSNA dan ada cabutan bertuah juga


terima kasih The Venue Shah Alam untuk jemputan ini


Tempahan bermula pada 27 Mei 2017,
Harga untuk dewasa : RM63 nett dan Kanak-kanak: RM43 nett
Untuk tempahan sila hubungi 019- 8585825
Boleh layari Facebook : The Venue Shah Alam  atau Instagram : @thevenueshahalam

7 comments:

PinKy MoMMa said...

wowww sambal udang dia menarik lah..harga pun ok tak mahal sgt utk buffet kan..

psstt amy, komen jadi lagi la..tu sbb diya tak komen2 dr ari tu..ni baru blh..tu pun refresh bnyk kali hukhuk..dia asyik kluar ads tu jer..

mama tisya said...

aduhai tktau la camne nk wat...nk kena tanya yg pakar ni

Aju Mohit said...

mak aih sedapnya menu2 kat sini, banyak pilihan pulak tu, boleh singgah nanti ;)

idzwa kamaruddin said...

meriah nyer makanan !

MrsEnoxis said...

sedap2nye juadah dia..lagi2 siput sedut masak lemak tu..aduhai..fav tu..

panphila said...

Oh my goodness, asal je nak dekat Ramadan... mesti ada saja yang buat venues for berbuka. All the menu look yummy, especially siput sedut. Terliur!

http://panphila.blogspot.my

Inani Hazwani said...

Sedapnya siput sedut :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...