Followers MamaTisya

Tuesday, May 2, 2017

Happy Labour Day..cuti panjang ke mana???

salam uolsss...sronok cuti pjg kn...kemana uolsss...tgk rmi kwn2 check in hotel
kami pn cuti2 juga...birthday vacation mamatisya
pegi dekat2 je ..mls nk hadap jammed  :)


cantik tk view ni..cuaca kemain panas kn
ada yg ckp mcm overseas...tk jauh pn kt Cyberjaya je


2 hari 1 malam ( 29-30 April 2017)
Dash Box Hotel, Cyberjaya


cantik kn kl view ni...panas juga ni :)


2 hari 1 malam ( 30 April - 1 Mei 2017)
WP Hotel, Kuala Lumpur

dpt harga murah semestinya booking thru TRAVELOKA
yg Dash Box Hotel tu grab masa promo 30% diskaun
& yg WP Hotel grab masa promo 35 % diskaun
berbaloi222....ni hotel yg ke-3 & ke-4 booking thru TRAVELOKA
so yg nk cuti2 murah mcm kami...apa lg daftar kt website https://www.traveloka.com/ cpt!!!!

**aku masih cuti hari ni..yg bekerja, jgn mls2 tau....hehe

11 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

hepy besday dear

MrsEnoxis said...

Nampak gambar Dash Box Hotel dekat IG hari tu..terus inform husband..dia pun terkejut ada tempat cam tu dekat Cyber..coz dia keje dekat kawasan sana..unique bangunan dia..pool pun besar..ni yg buat nk pergi ni..hehehe

efa said...

baru tahu ada tempat best gitu dekat cyberjaya wahahaha..

Umminani said...

mcm syok jer... adui jelos

ibuayu said...

wah bestnya. x yah jln jauh2 hadap jem kan

PinKy MoMMa said...

suka betul anak dara dapat mandi kolam hihi..budak2 ni mmg suka mandi je klu time bcuti..suka tengok design hotel dia..simple and unik

Azura Aziz said...

yg dash box tu mcm menarik jugak, lama xbawak budak2 tido hotel..

Chekgu Azrine said...

berkenan dgn hotel kat cyberjaya tu tau...cantik

Nour Adieb said...

Cuti pergi jemputan kawen 😂

Aju Mohit said...

seronok cuti lama dapat makan angin dgn family

Noriza Rahman said...

Dekat je bercuti. Tapi ok lah rehatkan minda dan fizikal kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...