Followers MamaTisya

Wednesday, May 31, 2017

ezbuy Malaysia ~ One-Stop Shopping Destination

Sekarang kalau nak shopping tak perlu lagi keluar rumah untuk jimatkan masa, hanya di hujung jari. Bagi pengemar shopping online, anda boleh layari https://ezbuy.my/



Untuk makluman semua, ezbuy Malaysia merupakan sebuah portal online untuk anda membeli belah dalam talian dari beberapa negara seperti Malaysia, China, USA & Taiwan. Pelbagai barang boleh shopping kat sini mengikut kategori seperti pakaian wanita & lelaki, keperluan ibu dan anak, aksesori kasut dan bag, barang sukan, kosmetik dan macam-macam lagi.

 Jenama terkemuka yang menawarkan diskaun seperti Sony, Tefal, Canon. Casio, Daniel Wellington, Omron, Western Digital, Samsung, Viewsonic, Pineng, Sonicgear, Olivia Burton, kelloggs, Lifebuoy, Dettol, Johnson Baby, Kinohimitsu, Brands, Durex, Scholl, Avent
  




Untuk lebih senang anda hanya perlu muat turun App ezbuy sekarang di "App Store / Google Play Store" pada smartphone anda untuk shopping kat sini. Dengan adanya App ezbuy ini makin mudah dan senang untuk anda shopping di https://ezbuy.my/.


Antara kelebihan apabila anda shopping di  https://ezbuy.my/

  • Membeli-belah dari Malaysia, China, Amerika Syarikat dan Taiwan Pilihan
  • Diskaun Sehingga 90% 
  • Lebih 20 Juta Produk Jualan, termasuk: Fashion Specials, Lifestyle Essentials & ezbuy’s Best Sellers
  • Tiada minimum pembelian dan penghantaran PERCUMA
  • Tawaran Eksklusif Flash dan  Diskaun Hebat dari 31 Mei 2017 pada  12.00 tengah hari hingga 5 Jun 2017
  • Berkongsi membeli belah bersama Rakan dan yang tersayang, anda boleh menikmati harga borong lebih 300 produk
  • Tawaran hebat harian untuk semua yang membeli belah

Khas buat  followers, muat turun App ezbuy dan scan untuk dapatkan FREE RM 15 shopping voucher. Apa tunggu lagi, cepat muat turun dan anda boleh mula shopping di https://ezbuy.my/

1 comment:

Julia Johari said...

Suka usya ezbuy lagi2 perabot nak deko2...murah sgt...baju budak2 pun cantik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...