Followers MamaTisya

Wednesday, August 2, 2017

27 Syawal ~ Majlis Jamuan Raya KBM HQ 2017



ok sambung citer syawal yg tk abis2 lg
ni masa 27 syawal majlis jamuan KBM HQ
props utk posing2...org bernas mmg suka posing2 kn hehe


majlis start pukul 3 ptg lps jumaat...mcm2 menu ada


kuehtiaw kerang panas2 kita serbu dlu






pelbagai jenis dessert


sebelum org rasmi, aku posing dlu tp time ni belum ada basikal lg hehe


geng aku tk cukup korum lg 2 org


eh kembar fattah amin nyelit juga :-p


bila bos yg ajak wefie...kami layankan aje



wefie lg ngan bos


CEO Bernas yg color seiras geng aku


bos division aku pn seiras juga color kn


hah yg ni sebenarnya aku nk posing kebetulan corak sama design puccin
pastu yg tepi2 tu join skali la...bg meriah lg


geng finance bertema coklat..moh ler posing ramai2



ceria di hari raya....byk lg gmbrnya tp cukup la yg ni je...
dh la cuaca panas posing kt luar ni kn
so sambung posing kt props basikal la plak



dh penat berdiri, kita bersimpuh plak hehe



berdua je ngan bff julia, bff dila xde sbb dh kena terbang ke sabah

moh layan ig story sekitar majlis jamuan raya KBM HQ

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

5 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Kuey teow goreng panas2 mmg serbu dulu lah kan..

- dieyana - said...

amboi org bernas..hihiih..

photobooth basikal tu cantik, simple, klasik!

ida ahmad said...

Cantiknyaa baju raya semua orang !

Julia Johari said...

Kenan tgk baju raya kak amy...lawa heheh...juju pun tak update lg cerita raya...byk kotttttt tp semua simpan kt fb je buat satu album lambakkan kt situ kiki...meriah betul raya tgk raya akak dgn kawan2 seronok!

Siti Yang Menaip said...

banyaknyaaa food. best nyaa banyak makanan hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...