Followers MamaTisya

Monday, August 28, 2017

Homemade Sandwich dari Garsa Kitchen


korang pernah dgr Homemade Sandwich dari Garsa Kitchen???
ok kalo yg blum tau meh nk cite...
Garsa Kitchen menyediakan homemade sandwich dengan pelbagai pilihan menu
antaranya Beeftastic, Eggstacy, Tuna Turner, Chickster, Perky Turkey dan byk lagi
kalo nk tgk pilihan menu bole klik


packaging dlm box macam ni....ada size utk 12 pcs & 24 pcs
bole order utk sebarang majlis, opis aku pn slalu juga order utk breakfast meeting


ok ni menu baru dr Garsa Kitchen ~ Salted Egg Chicken
nmpk tk isi ayam yg bersalut ngan telur masin tu...yummmm


sebelum ni aku dh pernah mkn menu Eggstacy...sedap 
so kalini aku dpt merasa menu baru plak..Salted Egg Chicken....sedap juga
padat dgn isi ayam yg bersalut dengan telur masin tu
tp kalo ada extra mayo lg melting....12 pcs tu sekejap je bole abis :)


ok ni harganya ikut size ...so bole la korang pilih samada nk 12 pcs or 24 pcs
harga tidak termasuk charge penghantaran
minimum order rm 40 kalau korang nk delivery, kalau self pickup tkde minimum order


Garsa Kitchen ada servis delivery mengikut area...bole tgk kt websitenya
ni aku self pickup kt kedainya di wangsamaju sbb dkt je ngan area rumah...
kt kedai sini pn bole mkn & minum...ada meja disediakan 
tp kebanyakan org order utk delivery
so apa tunggu lg....jgn lupa order Best Sandwich In Town

more info bole layari :

Alamat: 
Garsa Kitchen
 NO 27 Jalan 2/27E ,Wangsa Maju Seksyen 10, Kuala Lumpur 
 Operation Hours : 8.30AM – 10PM
Contact No : 013-2424808
Email :garsa.kitchen@gmail.com 

7 comments:

  1. sedap salted egg ni..ala2 chic butter rasanya

    ReplyDelete
  2. mmg fokus produk sandwich jer kan.
    sbb ada tgk garsa kitchen ni dlm sebuah rancangan kat tv..

    ReplyDelete
  3. Sedap kan salted egg chicken tu. Ana suka sgt. Ada rasa kari buat sandwich tu sedap. Nak kena repeat lah nampaknya lepas ni.

    ReplyDelete
  4. sedapnya...pernah makan kat restoran dia..makan western...sedaps...sandwich dia xpernah rs lagi...penuh inti dia amy....puas makan

    ReplyDelete
  5. penah gak rase orang beli.. hihihi

    ReplyDelete
  6. pernah dengar tapi x pernah rasa gi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...