Followers MamaTisya

Tuesday, August 1, 2017

meleleh22222 cendol durian ni !!!!




sedap plak tgk kn...yummmm
tk silap adik aku ckp aritu rege dlm rm 17- rm 20 utk semangkuk ni
ada 3 ulas..rege ikut jenis durian


adik aku aritu bw mama aku p mkn cendol durian yg femes kt shah alam tu
kt seksyen 24..aku tk dpt join sbb blk food review lambat
nanti ada kesempatan nk singgah juga la
nama tmptnya Rojak & Cendol seksyen 24 shah alam

11 comments:

Amanda Suria said...

Alaaaaaaa....terus kita nak jugak laaaaa....sampai hati tayang cendol durian tu haaa....sib baik akak ni tak mengidam...tapi bila dah tgok jadi mengidam terus...

Inani Hazwani said...

Fuhhh penuh satu mangkuk. Sedapnyaaa ��

Sheila Adziz said...

alahai.... sedap sangattttt.... nampak dah menggoda tu sis...

Zie Azi said...

sedap nampak...negencessss nengok

Shahida Dzulkafli said...

Uish.. Puas makan kalau nengokkan saiz duriannya..

idzwa kamaruddin said...

ya ampunnnnnnnnnnn heh sedap nyerrrr......

- dieyana - said...

fuhhhh..dasatnye...

Norliza Nordin said...

memang meleleh air liur dah ni hehhee

nini said...

Sedapnyer.....jelous la macam ni..hihi

Julia Johari said...

Kalau range harga sis paparkan tu bagi julia ia sgt murah untuk 2-3ulas buah durian...huhhhhhhhh sedapnya kak...satu bowl tu leh kongsi ramai tu...terbaik!

NanyFadhly said...

Semalam baru makan cendol durian tapi kat area Puchong. Tengahari panas memang sesuaiiii. Sedap nya bila masuk tekak. Paling best Uwais request extra lagi durian. Asal nya sebijik last2 jadi 4 bijik . HAHAHA..adooiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...