Followers MamaTisya

Tuesday, March 6, 2018

Happy 10th birthday Zafirah




lps kenduri kt Sentul..blk gombak jap..
lps tu ptg ke rumah biras ada birthday party
ni antara menu yg dihidangkan ada kfc, pulut kuning, sambal ikan bilis, 
karipap, serimuka, vietnam spring roll


zoom in skit vietnam spring roll...yg buatnya mmg org vietnam ( adik ipar biras)




bersama busday girl..sedondon plak color
tisya ngan zafirah dh mcm adik beradik plak


2 biji kek Baskin Robbins...yg kiri tu cookies & cream, yg kanan tu chocolate peppermint


happy birthday zafirah yg ke-10 thn




hah kita mkn kek dulu..yummmmyyy


bz smua dok mkn kfc


aku pn layan juga..nasibaik ada drumstick lg :)


sesi buka adiah...mcm2 adiah dpt..hah smiggle pn ada tu


adiah paling best dr atok & nenek, zafirah dpt laptop lenovo
rezeki dia baru darjah 4 dpt adiah camni kn...untungla


aira plak dok layan belon ngan tisya...sakan main belon

9 comments:

  1. simple aje birthday. Tapi hadiah dari tok nenek mahai oooooo

    ReplyDelete
  2. pndai Tisya layan adik kecik kan..hehehe...amboi budak zaman skrg hadiah memang tak menahan...Smiggle..kakak Dania pun tak dapat de Smiggle..harga buat mama hilang akal

    ReplyDelete
  3. Adoi.. Dalam banyak-banyak tu, terbekenan pula dengan Vietnam Spring roll tu.. Nampak mengancam habis.. Happy birthday buat Zafirah..

    ReplyDelete
  4. Happy Bezday Zafirah.....moga makbul doa doa mereka yg mendoakan....
    Sure seronok Zafirah kan, ramai kengkawan datang memeriahkan. Lepas ni boleh main game puas puas hihi

    ReplyDelete
  5. Sedapnya kek Tu perisa mint ke. Sanah helwah zafirah semiga menjadi anak solehah kebanggaan ibu ayah ye

    ReplyDelete
  6. Wah meriah betul. Sedap nampak spring roll tu

    Http://vitamin-cerdik.com

    ReplyDelete
  7. wahhh, tengok sekali terus terpandang vietnam spring roll tu..

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Zafirah! aunty tergoda tengok kek tuh. Belum pernah lagi rasa kek dari Baskin Robin. Heheh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...