Followers MamaTisya

Wednesday, May 30, 2012

MamaTisya dapat offer $$$$$....korang nk tak???




hah bkn MamaTisya yg dpt offer
tp blog My Life & My Loves yg dpt offer
bkn offer berlakon ke..menyanyi ke:-p
tp offer utk ltk advertisement kt blog
so bila dh dpt offer tu semestinya dpt bayaran $$$$$
RM 50 / 3months....hah korang nk tk dpt $$$$$ ????



actually lastyear aku tau psl exabytes nk cr 200 blogs
atleast minimum 130 UV sehari & aku pn try email ke exabytes
tp time pihak exabytes rply email
aku tkbole nk download invoice & script ...mcm ada problem
so aku ignore je la...tp baru2 ni aku try buat lg baru ok
akhir april 2012 baru aku ltk iklan dr  exabytes
tp awal mei 2012, 1st cek dh smp 
even blum cukup 3 bln lg...sukaaaa:)



ok meh aku nk share syarat2nye
tp  minimum UV tu dh meningkat atleast 300 sehari
 mayb dh rmi kot blogger2 email :)



How to advertise with Exabytes?

Steps
——–
1.Our minimum requirement is 300 daily visits a day.
2.Submit a screenshot of your unique visitors for the past 1 month to marketing@exabytes.com.my
3.The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.

Terms and Conditions
———————————
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by cheque.
3. Payment/Cheque will only be sent to Addresses in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.

Email us at marketing@exabytes.com.my






iklan dr exabytes ni bukan based on CPC or CPM yg mcm Nuffnang tu
yg exabytes ni bila kita ltk iklan diorang dlm masa 3 bln so dpt la payment
so skarang kt blog MamaTisya ada iklan dr exabytes selain dr iklan Nuffnang


kalo korang cukup syarat2 tu try la email
jika blog korang terpilih, pihak exabytes akan email invoice & script nanti
so apa tgu lg... sambil berblog sambil dpt $$$$$ :)

b4 ni dpt cek dr nuffnang  je...so lps ni dpt cek dr exabytes plak

alhamdulillah rezeki berblogging....



SHARING IS CARING

13 comments:

  1. hee uv pun tak smpai 100 sehari langsung tak layak heeeeee :p

    ReplyDelete
  2. wahhh best tp xde maknany la hehe..UV pon semput je ekekeke.

    ReplyDelete
  3. nak juga tp tak reti heee

    ReplyDelete
  4. menarik ni , thanks for the info

    ReplyDelete
  5. Ye betul..
    Selamat menjana $$$ :)

    ReplyDelete
  6. menariks nie..tq for sharing...

    ReplyDelete
  7. cam layak je tp kt mn nak dpt PV/UV tu..dalam akaun nuffnang ke..atau dlm blogspot

    ReplyDelete
  8. macam menarik..nak cuba la :)

    ReplyDelete
  9. congrats..dpt jana pendapatan lebih..:-)

    ReplyDelete
  10. dah lamer x blogging.. nie baru nak jengah2 blog kawan2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...