Followers MamaTisya

Saturday, May 23, 2020

#30 Ramadhan ~ Sayu rasanya


#30ramadhan Tahun ni merupakan tahun pertama tisya beraya tanpa Atok

Ya Allah, ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, 
ampunilah kesalahannya, lapangkanlah kuburnya, 
jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya. 
Semoga arwah babah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

 . بِسْمِ  ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم
 ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ -ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين



gambar tahun 2008 ~ cucu sulung atok...tisya time ni baru 1 thn umurnya


biasa setiap kali raya mmg aku akan blk kampung 
yg jauh nun di Kota Bharu #TeamRayaKelantan
tp start thn 2016 kami jadi #TeamRayaKL
gambar raya 1 syawal bersama family inlaw 


so thn ni mmg smua tk dibenarkan rentas negeri 
utk elakkan penularan wabak covid19
semoga kita semua dilindungi #KitaJagaKita

SELAMAT HARI RAYA utk semua pembaca setia blog MAMATISYA

di kesempatan ini aku mohon maaf ....jika ada salah dan silap 
 samada secara sengaja or tk sengaja...
selama aku berblogging salam kemaafan & salam aidilfitri dan maaf zahir batin

12 comments:

  1. Selamat menyambut hari raya
    Maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. Salam aidilfitri 2020, maaf zahir batin #staysafe #stayhome

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya buat MT sekeluarga 🌹

    ReplyDelete
  4. Al-Fatihah buat Almarhum Atuk Tisya. Moga rohnya tenang di sana.
    Mudah-mudahan tahun akan datang kita dapat beraya seperti tahun-tahun sebelumnya.

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin juga ya atas segala kekhilafan dan kesilapan samada sedar mahupun tidak... Innalillahiwainnailaihirrojiun dan marilah kita sedekahkan Al-Fatihah (dibaca) untuk allahyarham atuk Tisya...

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya amyyyy.. kita doakan yang baik2 sahaja untuk arwah

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Mama..Maaf zahir batin yee..
    Ni baru masuk 'opis' nak blog walking task...hehehehe...moga raya tahun ni, membahagiakan Mama walaupun dalam serba Norma Baharu..

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya maaf zahir dan batin mama.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah kita dapat mengharungi Ramadan tahun ini dengan penuh keberkatan dan kerahmatan diharap semua amalan kita sepanjang Ramadan di terima oleh-NYA. Dan harap tahun depan dapat betemu lagi.... Selamat Hari Raya..

    ReplyDelete
  10. Alfatihah buat atok tisya. sedih bila kita beraya tanpa orang tersayang. doakan untuk mereka. masa kita pun akan tiba nanti

    ReplyDelete
  11. Innalillah utk atok Tisya. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Kawan saya ayahnya meninggal 2 hari sblm raya. Lg berapa minit nak berbuka ms tu. Sedih btl.

    Btw selamat hari raya mama Tisya. Hehe

    ReplyDelete
  12. Alfatihah buat semua yg dah pergi meninggalkan kita

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...