Followers MamaTisya

Wednesday, November 4, 2020

Roast & Grill @ Aeon Mall Shah Alam


aku lunch jrg2 sgt la kuar sbb kebiasaan aku dh bfast heavy
tp bila tk bfast heavy, mmg lapar la


ni akhir bln sept aritu, bff ajak lunch Roast & Grill
kitorang order set menu MEALS SAVER
ada je menu2 lain tp kalo yg set ni siap dpt air + bun..so jimat :)


air ni mmg dh termasuk dlm set..
pilihan air terhad je..pepsi & sprite tk silap
so kitorang pilih pepsi


honey bun..ni pn dh termasuk dlm set


julia order bbq roasted chicken rm 22.90


aku punya chicken mushroom spaghetti rm 21.90
menu camni mmg fav aku & ankdara
yg ni mmg sedap compare yg aku mkn kt Paramount Coffee House

 

7 comments:

  1. Seronok dapat makan2, mujur bagi harga. So boleh agak dah kalau nak pi makan kena bawa bajet berapa harga kan. Selalu juju masak baru tau spagetthi tu harga dia dalam satu dishes mcm tu. Boleh tahan juga ye

    ReplyDelete
  2. wah. spageti tu nampak menyelerakan lah :)
    very the inviting!

    ReplyDelete
  3. Chicken mushroom spaghetti tu nampak tempting 🀀

    ReplyDelete
  4. Sama, saya pun kalau breakfast tak heavy, waktu lunch mulalah meracau hehe

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap dan menyelerakan πŸ˜‹

    ReplyDelete
  6. Menu western food yang sedap tapi harga dia boleh tahan juga dengan portion size tu.

    ReplyDelete
  7. Memang nampak sedap la semuanya...terliur SA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...