Followers MamaTisya

Wednesday, September 15, 2021

wordless wednesday #488



features baru bila update Mysejahtera ada  "CHECK-OUT"
aku br je guna sabtu aritu...lama tk keluar umh kan
last pi 7e ujung bln ogos tp masa tu Mysejahtera belum update lg 
so jgn lupa CHECK OUT lps korang dh setel urusan di setiap tmpt korang CHECK-IN


ni la lokasi pertama guna features baru aritu
husband beli lampu utk toilet & hall yg dh terbakar mentolnya
ada juga yg tk bole masuk sbb tk cukup lagi tempoh 14 hari lps 2nd dose

 


so dh ada ke yg terlupa nk CHECK OUT..
sebelum ni work from home aku pn kdg2 lupa check out 
stay safe everyone walaupun selangor dh masuk fasa 2 tapi kes masih lagi tinggi
smoga kita semua dilindungi...Aamiin

9 comments:

  1. skrg ni keluar dr mane2 kedai trus pgg fon tkot lupa checkout.. haha

    ReplyDelete
  2. semalam masuk opis lepas lama xmasuk. bila guna mysejahtera baru tahu pasal boleh tekan check out lepas dah setel urusan dalam premis tu.

    ReplyDelete
  3. banyak kali juga terlupa. haritu pergi bank, balik rumah dah menyenggeng atas katil minum sunquick baru teringat nak checkout dari bank tu haha

    ReplyDelete
  4. Sekarang dah kena check in dan check out dah. hehe..

    ReplyDelete
  5. Aameen. Dengar kena update mysejahtera tentang check out tu. Terima kasih atas peringatan.

    ReplyDelete
  6. Nak biasakan suatu yang baharu perlu masa.

    ReplyDelete
  7. Hahaha lupa chxk out tu slalu sgt hahaha tp nasib baik terigt walau dh lama kluar dr kedai

    ReplyDelete
  8. ptg semalam pegi mydin.. pastu pg td br teringat nk check out... bermalamlah di mydin jd security guard... hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...