Followers MamaTisya

Monday, November 22, 2021

Budak-budak dengan pool berpisah tiada :)


bila weekend balik gombak
seronokla walaupun tk dpt check in hotel kan
sbb kt umh gombak ada Private Pool

budak2 dgn mandi pool berpisah tiada 😆 
nak plak cuaca panas ceng2🌞berendam la smp kecut 😂


Happy Face :) 




kalini pool tk padat sgt sbb cousin tisya tk smua ada mcm aritu
kalau semua ada..kena take turn nk masuk dlm pool ni haha



seronok dini dlm pool


inara baru bangun..dh ujung2 baru masuk pool

v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v

tgh syok berendam, hujan lebatttt...
yang lain dh naik..tinggal 2 ketul ni masih dok kt pool



5 comments:

  1. memang kan.. pool kecik pun boleh berendam berjam jam

    ReplyDelete
  2. Seronok tengok mani pool..
    Mesti rasa sejuk lain macam mandi pool dgn hujan lebat di luar..hehe

    ReplyDelete
  3. sama dengan anak-anak & anak buah ammi.
    air kolam dari jernih tukar jadi keruh sbb sibuk dok keluar masuk keluar masuk

    ReplyDelete
  4. yg ni bukan yg kecik je. kita yg besar pon terjun skli nnti ni

    ReplyDelete
  5. Anak2 sekarang mmg 'hantu air' belaka hihi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...