Followers MamaTisya

Friday, November 12, 2021

Miang Pla Seafood Siakap

Bila Adik ko kt Klate jjcm kt kedai fav aku..saje la ni dia share gmbr & video ni kan ..tunggu la aku balik klate nanti 😜 hausss tgk tehbeng tu..ada miang pla seafood siakap , daging harimau menangis,sotong stim limau,tomyam πŸ˜‹❤ seronok Papa layan tehbeng padu222 tu 😘 ikutkan aku nk blk klate juga tp nk cuti pn tk gtenang so bertabah je la tgk adik aku share mcm2 menu


dlu aku mkn miang pla siakap
ni adik aku order miang pla seafood siakap
femes siakap sejak2 kes viral siakap kayangan kt langkawi kan hehe


daging harimau menangis fav


sotong stim limau & tomyam


esok birthday papa...adik aku bawa papa jjcm klate



v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v

nk juga la throwback gmbr aku mkn dlu2
tp skarang dh tukar nama dan restorannya lebih besar
bole tgk entry post link kt bawah ni


nk tgk menu yg sedap2 ..visit IG suwarinjindacafe

 

6 comments:

  1. adoii fav jgk miang plang ni hehehe...

    ReplyDelete
  2. Adoi...terliur tengok miang pla tu. Hu3.Next month nak gi sini lah.

    ReplyDelete
  3. ikan siakap tu nampak sedap betul

    ReplyDelete
  4. sedapnya nampak..makanan thai mmg sedaplah. kena sangat dengan selera kita ni kan

    ReplyDelete
  5. Daging harimau menangis dan miang pla tu paling teringin nak makan. Belum pernah makan lagi. huhu..telan ailio tengok makanan sedap sedap. Dapat pulak tehbeng kaw, lagilahh sedap!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...