Followers MamaTisya

Friday, November 26, 2021

Mohd Chan Restaurant @ Glenmarie, Shah Alam




Lama bff tak dine-in bersama sbb jadual work in office kami tak sama
last kami dine-in sebelum work from home october 2020
 macam lain2 opis je gayanya ..padahal bangunan sebelah je 😆 


ni pn nyaris2 dh tk jadi keluar bertiga 😂 dugaan btul
nasibaik bln nov...kalau oktober jadi tragedi oktober 😁


time kami smp...tkde plak meja kosong..kena la tunggu dlu
so dkt 1.30pm br settel amik order.. kata staffnya maybe menu lewat skit
tp nasibaik la tk lama...ok jom tgk menu yg kami order


shanghai dumpling


sehati sejiwa color  💚 cuma rasa yg berbeza
epal asamboi, cendol & epal celery


nasi ayam kamheong


fried rice softshell crab


wantan mee + bbq chicken


mula2 kami dpt meja bulat sbb dh tkde meja kosong kan
tp meja bulat tu kalo 5-6 org okla
nasibaik lps tu meja pjg ni ada kosong..so tukar la meja




wajib la ada gmbr ngan makanan dlu kan sblum mkn :-p




lps byr kt cashier sempat lagi posing :)


ni bil kami makan


Restoran Mohd Chan ni byk je cawangan...ni cawangan Glenmarie, dkt je area opis
nk ke parking..sempat lagi posing kan...walaupun panas mentari :-p

 

1 comment:

  1. Dah lama x makan kat Mohd Chan...suka makan kat situ...sedap2 makanannya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...