Followers MamaTisya

Monday, November 1, 2021

Lunch sedap @Kedai KAK LA Nasi Berlauk Padang Balang, Gombak


sabtu lepas balik gombak...
lps tu adik aku yg shah alam ajak lunch kt  Kak La Nasi Berlauk


lama tk makan menu lunch set daging bakar + telur dadar & sup ni
tk pernah lagi aku makan kt kedai..so sabtu aritu baru 1st time la
parent & adik2 aku yg lain dh byk kali mkn kt kedai ni


teh beng yg sedap...haussss betul





actually sabtu tu katanya baru buka utk dine-in
mmg ramai org kt sini...adik aku smp awal cop meja
sbb kami ramai juga kan...dpt la 3 meja dekat2

alhamdulillah.....tq adik ipar blanje lunch aritu


tiime lunch ni katanya smp pukul 3.30 ptg tk silap
tp kalau abis awal..cpt la tutup katanya
sbb pernah mama aku pegi tk smp pukul 3pm dh abis 
kami aritu dlm 1.30pm lunch sini


ni view masa breakfast thn 2019 yg aku pernah mkn dlu sebelum pkp
time breakfast ada nasi kerabu, nasi dagang, nasi berlauk
kt sini payah skit parking....meja pn sentiasa penuh

 

10 comments:

  1. Mesti sedap sangat sampai baru buat makan di kedai sudah ramai orang.
    Hehe susah bawa ramai-ramai kalau meja tiada.

    ReplyDelete
  2. wak tgk telur dadar tu pon sedapp., huhuhu

    ReplyDelete
  3. Nak terjahlah weekend ni hehe...
    Terliur tengok teh ais tu.

    ReplyDelete
  4. sedapnya teh ais.. feveret tu teh ais. tapi sejak diabetis, dah tak pernah order teh ais. asyik minum teh o kurang manis je

    ReplyDelete
  5. tambah sedap bila makan ramai2 mcm ni kan, meriah!

    ReplyDelete
  6. boleh cuba try test makan nanti weekend, susah parking ek...kami tukar naik motor.
    keliur tengok teh beng tu

    ReplyDelete
  7. kalau nak cari kedai makanan kelantan mmg wajib ke gombak, memacam kedai kelantan ada... suka

    ReplyDelete
  8. Menyelerakan betul tengok menunya.

    ReplyDelete
  9. semua sedapp2. lauknya
    meriahh mkn. ramai2

    ReplyDelete
  10. lapar tgk memalam ni. nasi berlauk akak suka.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...