Followers MamaTisya

Monday, November 21, 2022

Bask Bear Coffee @ Seksyen 13, Shah Alam



salam uolsss....ada yg stuck jammed ke...or masih cuti
lupakan seketika isu politik..
tgu announcement sape bakal PM baru kita nanti
moh ler layan cite entry cafe hunting:)

sebelum ni pernh singgah tp masa tu tkde meja kosong 

so tk jd la lepak @baskbearcoffee

aritu sebelum aku out station , bff ajak lepak kopi2

pilih2 apa yg nk order tu..nasibaik time ni tkde org kt blkng

yela 1st time kn, xtau nk order apa...lama la skit belek menu tu

ni antara menu2 yg korang bole order

yg viral katanya femes tosties kt sini...

tp selain dr tu ada je menu nasi & pasta 

sementara tgu makanan siap, wefie dulu




ok menu kami dh smp


Kopi2 with bff.... Lunch layan roti πŸ˜†  πŸ₯ͺπŸ³πŸ§€πŸžπŸ₯“ ☕πŸ₯€



 Cheezy chicken katsu toasties rm 15.90
Chicken slice + egg toast rm 9.90
Banana chocolate chip muffin rm 5.00

Caramel frappe latte rm 12.90
Aren frappe latte rm 11.90
Aren signature coffee rm 9.90





org soh snap gmbr..bff dila amik video plak
air aku tu kena flip & sip 😜 sedap





ada yg kirim utk tapau juga tu..next time bole try menu lain plak

tp menu aku order tu okla cuma cheezy sos tu terlebih so rasa mcm termasin

outlet Bask Bear Coffee ni byk juga
bole la korang try nanti utk yg suka toasties
 

7 comments:

  1. ada kat senawang satu cafe ni, tapi lum try lagi..dap tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. air yg aku order tu sedap....menu aku tu okla..kena try menu lain plak

      Delete
  2. Cantiknya tempat ni... mcm ofis unifi pun ada jugak sbb orennnnn je... hehehe

    ReplyDelete
  3. Toasties tu memang nampak sedap la...

    ReplyDelete
  4. Macam2 outlet coffee sekarang yang tak pernah cuba lagi. cheezy chicken tu nampak sedap..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...