Followers MamaTisya

Thursday, November 24, 2022

Lunch @ Teh Tarik Station, Aeon Mall Shah Alam



Teh Tarik Station dlm aeon shah alam ni ...dlm april aritu tk silap baru buka
sebelum ni tmpt ni namanya Dua Onde 
maybe dh tak laku so tukar la tmpt mkn baru kan


ni masa ogos aritu kami try.....byk juga pilihan menu nk order tu
jom tgk menu kami makan



julia makan set nasi + ikan kembung bakar


aku mkn cantonese kuehtiaw beef...meriah daging tu...i like :)


julia minum sirap bandung...yogurt drink tu aku bli dlm supermarket


v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v

v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v






kali ke-2 dlm bln sept singgah dgn Cyana plak


cyana order teh ais & aku minum kopi tarik
tp teh ais tu mcm milo ais skali tgk kn


aku masih maintain menu yg sama


cyana plak order mee bandung


 

6 comments:

  1. Kat Shah Alam byk tempat makan best2 kan. Sedapnya cantonese kuehtiaw beef tu

    ReplyDelete
  2. Ingatkan menunya (esp drinks) berkisar tentang teh tarik je, rupanya semua ada ye :D nampak menarik, kalau ke sana boleh try.

    ReplyDelete
  3. menariknya mee bandung & kuay tiaw cantonese tu... kalau sy suka seafood pastu letak kicap pedas & cili jeruk

    ReplyDelete
  4. mee akak tu nampak menggoda sunguh lahai, portion nya pun nampak besar

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...