Followers MamaTisya

Wednesday, November 29, 2023

wordless wednesday #595

 




Bila 2 beranak request menu Italian ..
mamanya terpaksa mengalah....mama nak nasi πŸ˜†
menu brunch weekend tp kalini kuah asing tk campur trus ngan spaghetti


resepi bole tgk link


12 comments:

  1. Hhmm yumm sedap nya mama masak. Ehh pinggan bunga biru macam sama lah.

    ReplyDelete
  2. PH plan malam ni nak repeat menu ni, Adik asyik sebut je. Tq sangat MT bagi resepi ni... Paling jimat takyah beli sos carbonara tu lagi πŸ‘

    ReplyDelete
  3. makan ni pun dah sedap sangat ni..mama lupakan je lah nasi tu hehe

    ReplyDelete
  4. malam semalam pun dinner aku masak carbonara je.. fav Ian & Iris ni

    ReplyDelete
  5. sedapnya...tp anak linda x suka sgt carbonara nie...

    ReplyDelete
  6. Best betul kalau x kisah nak makan apa ni...kat rumah SA tu nasi..nasi dan nasi memanjang...letih..

    ReplyDelete
  7. menu ni simple je kan tapi kalau x reti masak, yg simple pun jadi susah haaha

    ReplyDelete
  8. Haha sama la jugak prefer nasi lagi. Kalau ni Dania memang suka la.

    ReplyDelete
  9. mama mia!!! acu sebut mcm.org itali lepas mkn ni😁

    ReplyDelete
  10. fav my boys ni ;) i plak suka aglio olio, tak suka yg kuah creamy putih ni

    ReplyDelete
  11. Saya pun LBH suka nasi πŸ˜„πŸ˜„. Atau roti. Kalo pasta begini, boleh lah sesekali. Anak tertua yg sukaa sangaaat pasta 😁

    ReplyDelete
  12. kalau kat rumah ammi...abahnya yg selalu nak nasik. ammi onz je memana pun. cina, italy, indian semua boleh...apa pun boleh ahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...