Followers MamaTisya

Monday, November 20, 2023

K Fry Urban Korean @ KL East Mall


 


Tak dpt tido hotel cuti sekolah takpe..
janji dpt makan menu fav dia yg lama dia request ni ๐Ÿ˜
so kalini kita pi mkn outlet kat KL EAST MALL plak. 


tapi tak order yg tu, just order 3 menu ni je..
tu pn dh ketat perut ...kenyang๐Ÿ˜ 


actually entry mkn2 ni pi cuti sekolah bln Sept 2022
kalau sebelum ni order thru buku menu
start lastyear la kot kena scan barcode dh


rezeki kami , smp2 je trus ada meja...takde Q pjg...
kiranya 2 thn 7 bln tak ke KFry ...walaupun slalu ankdara tu dok ngajak :-p


camera eat first


kita minum cold water je lebih jimat :)


yg ni mmg fav Bulgogi fries rm 15++


sebelum ni biasanya order rice ball yg anchovies & tuna
kalini try yg chicken & cheese plak  ...yg ni murah skit rm 26++



rice ball ready to eat
dr gmbr kt atas tu , rice ball akan dibentuk bebola mcm ni



Honey chicken wings rm 23++

harga terkini, korang bole check dkt link https://www.kfry.my/menu/
sbb harga yg aku update ni pegi  bln Sept 2022 tau



happy girl dpt mkn menu fav dia setelah sekian lama tk mkn



lps kitorang abis mkn tu...pjg juga la org Q tunggu turn..harap bertabah


menu korea ni, ayah tk brp suka sgt..so berdua je la


11 comments:

  1. Rupanya rice ball yang hitam tu.. ingatkan apa td... x pernah mkn kat sini sbb xde kat kch.. kena pegi kl br dpt merasa tp x sempat lg merasa masa ada ke kl

    ReplyDelete
  2. Ni wish list Iman yg tak dapat lagi ditunaikan ๐Ÿคญ

    ReplyDelete
  3. suka makan sini. Makan sikit tak cukup.. lebih2 lagi ayam goreng dia..

    ReplyDelete
  4. Bulgogi fries tu nampak sedap la Amy.

    ReplyDelete
  5. Baru tau bentuk rice ball seperti ini

    ReplyDelete
  6. K-Fry ni la si Kakak dok ajak pergi hehe

    ReplyDelete
  7. suami ammi pun tak berapa suka juadah korea...dia sanggup macam "awak jelah makan dgn anak2..."

    ReplyDelete
  8. Wish list Dania jugak yg x dapat tunaikan lagi...

    ReplyDelete
  9. Saya sukaaa juga dengan Korean food. Tapj suami tak suka ๐Ÿ˜„. Kadang heran juga, kenapa banyak lelaki nih tak terlalu masuk dengan Korean foods ๐Ÿ˜…. Padahal sedap ๐Ÿคญ๐Ÿคค

    ReplyDelete
  10. my boys suka laa mkn sini tp so far tak pernah try masuk lg yg KL east ni....yg kat KLCC tu pernah lah masuk mkn sekali

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...