Followers MamaTisya

Tuesday, February 13, 2024

Surprise birthday ada Dinosaur

 

Kisah hari Jumaat sblum ramai bercuti panjang CNY
actually aku halfday Jumaat tu
tk tau pun yg depa plan nk surprise birthday sblum lunch break tu
nasibaik sempat la join memeriahkan suasana sblum aku nk blk


Terkejut birthday girl ada Dinosaur dtg bawa kek πŸŽ‚ 
time ni birthday girl kt meja...Dinosaur nyorok dr blkng


kalau tgk dlm video ni...ngan kami2 semua terkejut 
sbb rare kan kalini ada "Dinosaur"


Happy Belated Birthday HIDAYAHπŸŽŠπŸŽ‰
Semoga sentiasa dibawah lindungan rahmat Allah SWT, 
dikurniakan keberkatan dalam gandaan umur,
 dikurniakan kesihatan yang baik 
serta diperluaskan pintu-pintu rezeki....Aamiin 🀲


berkejaran bersama Dinosaur :-p




wefie dlu...actually birthday Hidayah 5 Feb aritu



posing beramai2

12 comments:

  1. besar sungguh dinosour tu yer.. :D happy belated birthday sis

    ReplyDelete
  2. kemain lagi yang jadi dinosour tu...hihihi
    happy birthday sis hidayah πŸŽ‰πŸŽ‰

    ReplyDelete
  3. Agak- agak tau x siapa dalam dinasour tu...husband dia ke..bopren ke..selalu macam tu..pernah tgok..hehehe..apapun happy birthday Hidayah

    ReplyDelete
  4. Aaa.. sebelum² ni takde dino. Yang ni rare mesti malu giler member.

    ReplyDelete
  5. Nasib baik dinosaur tak makan kek tu sekali. Haha...unik la surprise ni.

    ReplyDelete
  6. waaa meriahnya dpt surprise cute gini hehehhe

    ReplyDelete
  7. Wah rare ni, mesti bday girl & semua dalam ofis tu akan ingat sampai bila² 😁
    Happy Birthday Hidayah 🎈

    ReplyDelete
  8. Hahahahhaa kostum dinosaur seperti ini pernah dipakai salah satu artis di jakarta, sabai Morschek. Dia pakai saat jemput suaminya (ringgo agus rahman) di bandara 🀣. Terkejut lah ringgo saat lihat ada dinosaur menghampiri πŸ˜‚πŸ˜‚. Miriiip dengan kostum yg teman kakak pakai πŸ˜πŸ‘

    ReplyDelete
  9. hebat...siapa yg offer diri duduk dalam baju dinosaur tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kwn baik pada birthday girl yg jd "Dinosaur" tu hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...