Followers MamaTisya

Thursday, February 29, 2024

Laman Harmonis Wedding







Date cantik 24.2.24 aritu ramai nampaknya yg buat majlis kawin & tunang kan
aku pn dpt jemputan ke Majlis Perkahwinan Hairul Azry & Suhaniza 😘 



lokasi Dewan Mahar Cinta di Taman Harmonis, Gombak

menunggu ketibaan pengantin..kita selfie dlu :)


sampai awal tenang....sepatutnya bertiga ngan tisya
tp pg tu dia sakit perut plak...so berdua je la 


dlm 12.45pm ketibaan pengantin



geng yg dh nk blk awal ni...
kita wefie je la berlatarbelakang kan pengantin



ratu gambar bff julia tkde plak kalini
dia ada wedding ank buah so tk byk la sgt gmbr :)
ni antara wakil geng division kami




Selamat pengantin baru untuk kedua mempelai πŸ€΅πŸ‘°

pengantin lelaki staff Bernas tp dh pindah dr opis HQ ke Perak


bertemu kembali dgn kembar umi nazeera


wefie bersama pengantin


tk sempat nk tunggu pengantin utk bergambar kt pelamin
so kami wefie je la


sebelum pulang....OOTD 1 keping


husband setia menunggu, wifenya bz bergmbr :)


 

bersama mak pengantin yg juga ex-staff Bernas 
sama department aku dlu


Tahniah Kak Halilah terima menantu πŸ₯° 


geng2 lelaki yg juga kwn pd pengantin lelaki sempat la bergambar kt pelamin
ni gmbr depa share kt group



meriah gift utk tetamu..ada mini sejadah, cookies, gula2, cili sos & kicap


10 comments:

  1. cantik tempat wedding..sekarang semua dah siap..bayor je...

    ReplyDelete
  2. cerianya suasana.. semoga mempelai bahagia till jannah.. ameeennnn

    ReplyDelete
  3. Cantik pasangan pengantin. Semoga kekal hingga ke jannah.
    Meriahnya, gifts untuk tetamu.

    ReplyDelete
  4. Semuanya indah!
    Tahniah utk kedua mempelai 🌷

    ReplyDelete
  5. Cantik la nampak laman harmonis ni. Dia letak carpet pun elok je warna dia. Kena la semuanya....pelamin pun manis je. Moga pengantin dapat melayari bahtera perkahwinan sehingga ke syurga. Mewah juga goodie bag tu Amy.....

    ReplyDelete
  6. wahh, tgk org kawen pon sonok., hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya tengok orang kahwin....rasa bahagia saja...hehehe....

    ReplyDelete
  8. skrg mudahkan...buat wedding kat hall senang takyah nak fikir panas, jiran2 nak parking bagai

    ReplyDelete
  9. Saya sukaaa pelaminannya , dan souvenir gift yg dibagi 😍😍. Kalo di sini gift dari pengantin kebanyakan berupa benda, bisa dibilang hampir tak ada yg makanan. Padahal lebih berguna yg makanan, memang bisa dimakan. Kalo benda, terkadang tak terpakai 🀭

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...