Followers MamaTisya

Tuesday, April 2, 2024

Buffet Ramadhan ~ Selera Kampung di Glenmarie Golf & Country Club




Seronok dpt berbuka puasa di luar...
almaklum la lama tk berbuka puasa di luar kan dgn kwn2 opis
lebih selesa berbuka puasa kt umh


actually ni iftar last year tk sempat update
 sbb tk lama dh nk raya lps tu..ada entry lain lg yg perlu update dlu :-p
so kita update thn ni bln kelahiran Bos April sbb iftar ni pn Bos blanja kami
 


geng aku smp dlu..so sempat posing before aku tour menu yg ada


paling fav apam balik ni...sedap sgt






kuih muih pn meriah



aneka buah-buahan



nmpk tk kt blkng tu ..byk gerai2 makanan
jom tgk....sebelum tu wajib la ada gmbr ootd dlu 



















v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
meja ada belah dalam yg berhawa dingin
yg belah luar berkipas...meja kitorang belah luar ngadap padang golf








semua dh ready amik menu...apa lagi posing la plak


harga thn ni masih sama mcm last year
Bos Club members kt sini dpt special price tu

TQ Bos blanja kami smua iftar kt sini
 Semoga sentiasa dirahmati dan diberkati Allah dunia dan akhirat

11 comments:

  1. Semuanya nampak sedap sangat2. Tumpang rasa seronok. Nampak ice cream tuuu sedap sangat sebab sekarang panas litlit. Kuih muih tradisional tu memang kesukaan.

    ReplyDelete
  2. waduh sedap2 nengok semuanya tu kak

    ReplyDelete
  3. Seronok berbuka dengan kawan2. Kalau Dania sure station apam balik dan ice cream tu dia dok ulang. Cantik pulak tempatnya mengadap padang golf ya....

    ReplyDelete
  4. Jap jap.. betul ke sy baca ni kisah iftar tahun lepas, hahaha. Tapi, tetap menariks dan terliur menengoknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah iftar thn lps...tk sempat update sbb dh ujung2 ramadhan haha so thn ni la br update

      Delete
  5. hehehe ingatkan iftar this year...anyway best if dpt iftar buffet style gini. cuma pricey laaa if nak kena byr utk satu family kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. standard hotel kt kl/sgor majority mmg rm 100 ke atas...mmg pricey kn...rezeki bos blanja

      Delete
  6. takpe tahun lepas punya pun, masih relevan update tahun ni hehe.. wahhh Ana sukanya part buah-buahan & dessert tu! hehe

    ReplyDelete
  7. Seronoknya boss belanja, SA plak dah lama x pi berbuka buffet macam ni...opis ada buat tapi macam x best plak nak biar Pak Zain berbuka sorang kat rumah

    ReplyDelete
  8. gerammm je tgk apam balik tu. why? sbb smpi laa ni sy x dpt beli apam balik tuuuu

    kambing golek is a must... rugi ooo sapa x mkn kambing

    ReplyDelete
  9. Asyiknyaaaa di traktir bos πŸ˜πŸ‘. Semua menu2 buffet pun banyak dan kliatan enak kak 😍. Saya liat ada Kambing guling, pasti best rasanya 😍😍

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...