Followers MamaTisya

Thursday, April 25, 2024

Lemang Jagung & Lemang Pulut Hitam






Menu lemang time raya mmg femes tp aritu kt umah tkde plak menu lemang

kalini bkn lemang biasa tp ada perisa iaitu lemang jagung & pulut hitam


Bos yg beli lemang ni...makan2 kt opis lastweek


Lemang Panjang kt Bangi ...aku try google kt IG


ada rendang kerang juga Bos beli


setelah dipotong


jrg2 sgt ada menu rendang kerang


1st time la merasa mkn lemang jagung & lemang pulut hitam
 cicah plak dgn rendang kerang...sedap


korang pernah try lemang jagung & pulut hitam???




10 comments:

  1. lemang jagung pernah..lemang pulut hitam tak pernah...
    eh, mcm sedap pulak...adoi...jauh pulak nak mencari tu

    ReplyDelete
  2. lemang jagung penah try tp yg pulut hitam tak pernah.
    how? berapa bintang out of 5?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lemang pulut hitam not bad juga tp kita lebih suka lemang jagung so lemang pulut hitam tu 3/5 utk tekak kita...

      Delete
  3. dua2 tak pernah makan,selalu tengok mamacella share lemang pelbagai jenis ni..kat kuantan ni tak ada orang jual lemang macam ni yg ada lemak pulut biasa tu je,teringin juga nak rasa tapi nak ke sana jauh la pula

    ReplyDelete
  4. Lemang pulut hitam tu tak pernah rasa. Baru je dua hari lepas suami beli lemang tapi lemang yang biasa je la....

    ReplyDelete
  5. dua2 i tak pernah mkn...errr nampak sedap la plakkk

    ReplyDelete
  6. Dua- dua pernah nampak tapi x pernah makan...

    ReplyDelete
  7. semua tak pernah try tapi semua nampak sedap.

    ReplyDelete
  8. Tak pernah makan lemang jagung tapi ketupat jagung pernah la makan .

    ReplyDelete
  9. Kaaaak, inilah yg kemarin saya nak sangat liat lemang nya 😍😍😍. Saya buka IG mereka, dan ternyata ada delivery yaaa. Kalo bisa delivery saya nak pesan saat di KL nanti. Bisa dia hantar ke hotel Corus tempat saya stay. Bangi ini tapi jauh tak πŸ˜…?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...