Followers MamaTisya

Wednesday, April 3, 2024

meriah suasana shopping raya di Bangi Sentral & Bangi Gateway



Cuti Nuzul Quran aritu, husband ckp nk ajak pi Bangi
1st time sampai Bangi Gateway & Bangi Sentral...teman MIL shopping..
aku pn ada tgk beberapa kedai online kt IG yg butiknya ada kt Bangi

bila tgk online cantik ...tp bila tgk live tk ok materialnya...
bila yg berkenan di hati size xde plk πŸ˜†

sampai awal ...balik awal ...cuaca pun panas ceng2 🌞 
seawal 9.45 pagi kami smp kt area Bangi...by 12.30 tgh hari dh gerakan balik


dkt bulan bintang tu pjg btul org beratur nk masuk kedainya



byk butik2 pakaian kt sini












MIL je shopping baju raya


nmpk butik Elrah yg aritu katanya terbakar


v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

on the way balik dr Bangi,
MIL kata jom pegi Aeon Wangsa Maju 😘 




tisya dpt sandal nenek belikan πŸ₯°
tisya ckp rezeki jgn ditolak...kemain dia


tisya pakai size 37 sandal ni....harganya rm 59.90


 Tak over tak sah anak manja ayah sorang ni... kemain lentok πŸ˜† 


ptg tu buka puasa beli je sbb penat dh nk masak kn....
yela kuar pg smp ptg shopping :-p
so tapau Laksa Johor dr Tauhu Anora  rm 16 sebekas
kiranya 1st time la try menu ni sbb biasa beli tauhu je yg fav

v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
jumaat lps cuti nuzul quran tu aku cuti juga



nasibaik ada size tinggal 1 pasang je...dpt la sedondon mak & anak



lpstu singgah gombak delivery Laksa Johor dr Tauhu Anora ni 
mmg sedap tu repeat order utk Papa & Mama plak

8 comments:

  1. bangi memang syurga mencari baju raya.... macam2 pilihan ada, gambar Tisya tu sebenarnya omaknya yg jeles kan, dia yg nk lentuk jugak kan kt bahu hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. maunya tk jeles...die je yg nk berkepit sbr je la mak nya haha

      Delete
  2. Puas hati dpt berjalan shopping... Hihihi

    ReplyDelete
  3. Kat Bangi Sentral ni kalau larat jalan la dari satu kedai ke satu kedai yang lain. Banyak pilihan cumanya size tu je...ada ke takde...

    Kalau Dania la dia lentok kat ummi dia...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dania ank manja ummi ye...tisya anak manja ayah...tk bg chance sgt mamanya ngan ayah :-p

      Delete
  4. waahhhh bestnya shopping raya! kalau time cuti puasa lg tambah syok lah nak shopping sbb blh minum hehe

    ReplyDelete
  5. Saya pun bbrp kali tak puas kalo belanja online beli baju. Terkadang tak sesuai size. Tapi kalo harus pergi ke toko nya langsung, tak nak juga, ramai orang hahahahaha. Memang lah banyak mau πŸ€£πŸ˜„. Apalagi dah dekat hari raya, pasti crowded sangat 🀭

    ReplyDelete
  6. Terliur laksa johor..my fav tu🀀🀀🀀

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...