Followers MamaTisya

Thursday, July 12, 2012

Adi Putra Hotlovers


hah saper peminat Adi Putra kt sini:-p
aku of course la slh sorg Adi Putra Hotlovers
cumanye aku tk berkesempatan nk follow mcm Farra Dhelina
die mmg fanatik Adi Putra Hotlovers
kalo tk caya sila tgk gmbr dibawah:-p





yg ni cilok dr blog  Farra Dhelina  :)




just nk inform utk saper2 yg berminat 
nk join event Adi Putra Hotlovers
14 julai 2012 (sabtu) @PWTC
bole la bg details kt email
adphotlovers@gmail.com
menurut farra 150 org sudah register utk event sabtu ni
so saper2 yg rs nk jmpa  Adi Putra  secara dkt, bole la join
aku tk dpt join cz ada sport game opis
tp aku xsedih sgt cz aku dh pernah jmpa 2x
& dh dpt bergmbr ngan MR HOT:)



nk gk nyelit gmbr kenangan ngan MR Hot time promo BREEZE lastyear:)
tisya kalo nmpk  Adi Putra  berlakon sure die akan ckp....
"mama ...tu uncle yg kita jumpa kt carrefour:-p "

saper nk join drop email cpt ye:)

10 comments:

SYANI said...

Hensemnya.....

syawalsimpsons said...

minat jugak...tp tak leh la follow abis...kakakak..mau kena parang dek akob yg tecik tu..kkakakak

SyaNa said...

nasib aku x minat sgt
kalo minat pn kena pendam dlm hati
hahaha laki mak tak izinkan mak posing dgn org laki..even artis pn x bleh :(

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

awat tak digilai ramai..
ensemmmmm tu.. =D

Ardini Humaira said...

dni pun minat gak ADP tapi dia tak follow twitter dni balik. hahaha.. dulu dia cakap sape follow dia, dia nak follow kan.. sadis nau sob sobsss

AzuraFazil DIN said...

kalau lum kawin aci je nak jd fan clob ..
now rs nye cm xsesuaiiiiii sgt dh ..

PinkUmmi said...

minat sgt ngan die nih......tp xde rezki nk jmp lg...

Falsya said...

machonyeeeee adi putra!!!..

♥ ROS ♥ said...

Wah bestnyer dia jumpa doh..suka tgk adiputra ni..simple n kacak..opssss marah lak asben ros nnt :p

Myra Jay said...

Memang untuk peminat tegar AdiPutra ni..

Mcm Myra dok Penang ni boleh ke? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...