Followers MamaTisya

Tuesday, July 3, 2012

Gani Char Koey Teow @Jitra, Kedah


aritu time aku outstation ke Alor Setar selama 2hari
sempat jmpa blogger IEDA
actually tk plan pn cz ingt nk jmpa time aku outstation 4 hari tu
tp dh roger2 IEDA die ajk aku mkn kt sini


hah ni kt Jitra tau
agaknye char koey teow ni femes kt penang
tu psl ada tulis kt sign tu

IEDA dan 2 org puterinye- izzara (1thn++)  & icha (7thn)


icha punye putih cz tkmo pedasss

ni aku punye....tk nmpk lak udang:-p
tp tkleh lawan Char Koay Teow Sg Dua :)


anak dara IEDA tlg snap




aku kenal IEDA dh lama..time awal2 blogging lg
tp tk pernah berkesempatan nk jmpa
dlu die stay KL tp skarang dh pindah Kedah
die bz skarang..blog dh tk berupdate:-p

tq IEDA sudi blanje mkn....time IEDA antar aku kt hotel,
izzara siap berdukung ngan aku tkmo blk siap babai mamanye...hehehe 
 

12 comments:

  1. wahhh mkn char kteow tanah merah yg femes tuh...tp xpnah p mkn lg situ, walopon katenye sedap. sedap lg malis kot hehe

    ReplyDelete
  2. Gani Char Kueyteow dekat Yawata... dah dekat sgt dgn rumah mama ros...

    ReplyDelete
  3. vavav menarik ni
    tp klw dah kata sg dua terbaik
    mesti ini still xleh lawan sungai dua kan

    ReplyDelete
  4. tertiba terasa nak mencari char koey teow gak petang nih.... huhuhu, dah lama tak makan yg sedap. beli kat pasar malam, cam tak puas ati jer.

    ReplyDelete
  5. best tu dapat jumpe blogger tu...

    ReplyDelete
  6. fav dni! dni skang sebab dah reti wat pes char kuey teow asyik wat sniri je kes boleh makan banyak2 udang hehe

    ReplyDelete
  7. wah meleleh ko pekena ghani Cktiaw nie...aku penah try sekali...eh berkali2...mmm sampai skg terasa keenakannya...mmg superb!!!

    ReplyDelete
  8. Hehehehe..sama-sama kasih..malu eden ko letak link..hahaha..tah apa2 dah blog aku tu..

    ReplyDelete
  9. terliur saya tgk ckt tu
    asek terbayang2 ckt sungai dua jek lately ni
    pelik btul! =p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...