Followers MamaTisya

Monday, March 24, 2014

Aiskrim Goreng..sedap ke???


aritu p jusco, nmpk aiskrim goreng ni
mmg kt tv pn slalu gk kuar iklan psl aiskrim goreng ni
tp aku tk bli pn cz ada bc feedback ckp tk brp sedap
tp aritu aku share kt fb...rmi gk ckp sedap cuma tk puas mkn
sbb 6 biji je dlm 1 kotak ni


harga 1 kotak promosi rm 9.90
tk sure smp bila promosi ni..ada perisa vanila & coklat
ingat nk try wat aiskrim goreng homemade...sbb tgk ada beberapa blogger share
tp ntah bila nk buat kn...tgu la kerajinan dtg nanti bole la try wat sdiri
kalo tk dtg mood rajin tu, nmpk gayanye kena p bli yg kt jusco ni la

korang yg dh bli apa komen????

11 comments:

Nad MamaZN said...

x beli lg
rasa mcm nk buat yg homemade
lg puas makan kot hehe

Sidratul Muntaha said...

aku minggu ni teras nak buat roti sendiri dgn ice cream sendiri..
lps tu goreng sendiri kat umah
ahahahhaa

Linda said...

haaa....ada jual ke hehe. Tahun 1992 kelas saya jual aiskrim goreng untuk hari kantin sekolah....huhu

attyfir said...

kty pun rasa mcm nak buat sendiri je.
tp ntah bila free nak buatnya

syawalsimpsons said...

tak penah try lagi kakak

Rizziela said...

mahalnyer..better buat sendiri aja..puas makan dan jimat RM

misz sheyla said...

xpernah beli..buat yg homemade pun tak pernah...jalan2 kat pasar nmpak de org jual pun xbeli..huhuhu

mummy_ayu said...

lum jumpa lagi plus aku memang kureng bab ice cream2 nie

nana kimie said...

wah banyak nya akak beli...:-)

Shark Kay said...

sodap nie..
biasa shark beli kt pasar malam jer..
mmg ada plan nk rasa produk nestle nie.
nmpk menarik.

Zura@Iwan said...

tak penah beli lg la..
tk sedap ke?
nk gk try nnti nk rasa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...