Followers MamaTisya

Thursday, March 27, 2014

rezeki penutup Mac dpt FORD FIESTA :)


2 kali dh dpt kete...aritu Mitsubishi Mirage...kalini Ford Fiesta plak
tp kete btul2 dlm mimpi je la :-p bila nk menang kete ni...hehehe




ni aku dpt seketul BE baru lg
now ada 3 BE tgh on going
apa2pn tq Nuffnang


hah saper2 yg nk bli kete Ford...
now diorang tgh ada fiesta & low monthly instalment from RM 568*
td manager aku nmpk aku tgk kete...die ckp...aik dpt bonus nk tukar kete baru ke...
aku ckp tkde la...tkmo tambah hutang...kete skarang dh lega cz dh abis byr....

8 comments:

Nad MamaZN said...

yeay, saya pun dapat ford fiesta jugak semalam haha!

syawalsimpsons said...

nak tgk jugak la, dapat x kete ni..hahahahhah

*∽ IZAN ∽* said...

Pewwitttt

Ann said...

baru igt nak tmpg naik kak kete baru..hehehehe...

xsbr jugak nak abiskan hutang kete..hohoh..

Myra Jay said...

Wahhh!! kaya kaya..heheee
tahniah ye, myra pun rasa nya ada gak BE ni :D

Rizziela said...

manatau lepas ni dpt kereta plak :D syok gitu

Zura@Iwan said...

mn taw nnti dpt keta br ye amy..hehe

:: idzwa :: said...

alhamdulillah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...