Followers MamaTisya

Thursday, March 27, 2014

rezeki penutup Mac dpt FORD FIESTA :)


2 kali dh dpt kete...aritu Mitsubishi Mirage...kalini Ford Fiesta plak
tp kete btul2 dlm mimpi je la :-p bila nk menang kete ni...hehehe




ni aku dpt seketul BE baru lg
now ada 3 BE tgh on going
apa2pn tq Nuffnang


hah saper2 yg nk bli kete Ford...
now diorang tgh ada fiesta & low monthly instalment from RM 568*
td manager aku nmpk aku tgk kete...die ckp...aik dpt bonus nk tukar kete baru ke...
aku ckp tkde la...tkmo tambah hutang...kete skarang dh lega cz dh abis byr....

8 comments:

  1. yeay, saya pun dapat ford fiesta jugak semalam haha!

    ReplyDelete
  2. nak tgk jugak la, dapat x kete ni..hahahahhah

    ReplyDelete
  3. baru igt nak tmpg naik kak kete baru..hehehehe...

    xsbr jugak nak abiskan hutang kete..hohoh..

    ReplyDelete
  4. Wahhh!! kaya kaya..heheee
    tahniah ye, myra pun rasa nya ada gak BE ni :D

    ReplyDelete
  5. manatau lepas ni dpt kereta plak :D syok gitu

    ReplyDelete
  6. mn taw nnti dpt keta br ye amy..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...