Followers MamaTisya

Friday, March 7, 2014

collect hamper Corntoz ..bole tahan besar kotaknye!




ingt tk entry aku menang cash rm800 aritu , rupanya ada adiah hamper gk bernilai rm 50
adiah cash diorang bank in (tp blum dpt lg) so yg hamper ni kena p collect kt subang
nasibaik tk sesat ...area situ byk kilang2..Corntoz ni slh 1 produk under MAMEE
dh la tkleh masuk parking dlm kilang...aku parking kt sebelah kilang Honda
time PIC bw kotak ni, aku pn ckp ..beso nye kotak
nasibaik tk berat sgt cz nk angkut ke kete tu bole tahan gk la



smp umh tisya teruja sbb nmpk kotak beso ada color PINK
tk silap ada 6 plastik ...stiap plastik ada 10...
so total ada 60 pack Corntoz perisa Chilli Cheeze
bole la wat goodies utk birthday party kalo jd wat la...
tisya dh byk kali tnye birthday die



lps collect adiah...singgah mkn kt Vicchuda
order fav menu tomyam & daging masak merah
air 3 layer tea

9 comments:

ummie_mirahaziq said...

HU..HU..dah rupa meniaga kopok jew kan..tahniah amy

Nad MamaZN said...

harap2 jd la bday party tisya.. =)
Mesti dia hepi

Chekgu Azrine said...

3 layer tu nmpk tempting..
Tahniah ye wam

Mama Zharfan said...

byk tu :)

Zura@Iwan said...

mmg bsr kotaknya..
bhn dlm pon byk..
leh buat knuri ni..hehe

Ann said...

rezeki..alhamdulillah...

corntoz sdp:)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Queen said...

memula tak tau nak komen apa selain..tahniah.. bertuah betul akak. selalu menang hadiah =)

pastu teruja nak komen bila nampak komen budak muhammad taufiq ni..

ni style komen buat satu paste kat semua blog ni.. kat blog syaa pun ini gaklah komennya.. haha =P


ok.. done =)


selalu lalu sini tapisilent je.. =P
dah ala2 pencuri =p

Cik Puan Rara said...

wow boleh buat niaga ni.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...