Followers MamaTisya

Wednesday, March 19, 2014

Cabaran Bowling BERNAS 2014


dh lama aku tk main bowling
time tournament opis je la sempat aku join
eventnya berlangsung pd 8 Mac 2014 di Pin Junction, E@Curve


adiah2 utk cabutan bertuah & pin bowling utk pemenang bertuah
bertuah ke aku...sila bc entry smp abis


mama bff posing..anak bff dating:)


tisya yg excited bgn awal pg tu sbb nk teman mama p main bowling
hubbyku tk ikut...tisya ada geng ngan danish anak bff  julia
tisya nk posing ngan bola bowling PINK...layan
nasibaik kasut mama bkn PINK...yg PINK tu kasut julia



blum start game, biasa la posing dlu....pantang nmpk camera:)
gmbr time membaling tkde plak thn ni
byk masuk longkang pn ye gk....almaklum la kaki aku kn cedera.... so main baling je la
lgpn last main bowling feb 2013....byk plak alasan kn
tp mmg aku tk terror pn..takat baling memeriahkn suasana okla


time tgh tournament bowling aritu la yg aku dpt tau psl kes #MH370 tu
sbb tiba2 nmpk rmi dk tgk brita kt tv...bila tnye psl apa
baru la diorang cite psl kehilangan #MH370 tu
arini dh hari ke-12 kehilangan #MH370...masih blum dgr khabr berita
smoga kita trus berdoa utk mereka #PrayforMH370



ada rezeki jugak utk dpt pin bowling ni
aku ingat dh tk tersenarai kn :)


ni la top 3 lelaki & wanita...bff aku julia dpt naib juara
tahniah utk smua pemenang


anak2 bff excited pegang piala mama masing2
utk cabutan bertuah pn aku dpt
dlm beg tu ada 1 tin air & 2 kopok (twister & corntoz)


gmbr beramai2 dgn smua pemenang






geng yg suka bergambar...pantang nmpk camera...pelbagai gaya



tisya yg tk sbr nk bw blk "PAHALA" tunjuk kt ayahnya:)

last but not least gmbr berdua ngan bff julia
bff dila je tkde sbb die jauh nun di kedah :(

gmbr yg cantik2 ni dr dslr hubby julia
yg gmbr mcm tk brp clear tu dr handphone

3 comments:

syawalsimpsons said...

adoi lama tak join tournement bowling ni

Rosmiza Ali said...

Seronoknya main bowling.. Mieza pun dah lama tak membaling bola bowling.. Btw, tahniah menang cabutan bertuah.. =)
Rosmiza Ali Official Blog

el said...

bestlah dpt main bowling
lama x main bowling
agak2 lau mak buyung ni main larat x nak baling bola tu haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...