Followers MamaTisya

Friday, March 21, 2014

kena pegi JEPUN sorang2....sanggup ke???


tk pernah lg pegi sorg2 kalo kena outstation
nk2 plak overseas kn...mau cuak aku...kalo dlm msia ok lg la
kalo overseas rsnya tk sanggup...korang sanggup ke???


cantik kn bunga sakura & view gunung Fuji kt Jepun ni
bila agaknya nk smp Jepun....dlm mimpi je kot
tp aku dh pernah tgk bunga sakura time pegi Korea dlu


tp smlm aku p "Jepun" sorg2 blk ari sanggup la...hehe



1st time mkn sorg2...blk kj smlm
 aku singgah jusco setiawangsa nk cr brg jp
tp sebelum tu mkn dlu


smlm lastday utk Bonanza RM3....slalu paling byk aku mkn 5 piring je
smlm 6 piring aku mkn...4 piring hanya utk udang je...yummm
tp udang yg tempura cheezzyyy tu yg paling sedap
menu tuna tu pn 1st time try


time aku nk blk tu tgk bole tahan pjg Q...nasibaik aku smp awal
nextime kalo ada promo bonanza lg , wajib dtg...sbb murah kn smua piring rm 3 :)

6 comments:

  1. Spttnya bln 10 ni ada la pembntgn paper kt jepun..tp nk pegi tu mcm xbersedia lg..huhu..tggu aish besar sikit br blh pk nk pegi jejauh

    ReplyDelete
  2. Wahhh bestnya, tak penah try sushi king biasa lalu je dpn dia tgk ramai je

    ReplyDelete
  3. last year kene p present paper kat paris, seb bek peknen so ada alasan... cuak gak klu g sorang.. dlu g china hongkong training, kalau training selalu ada team lain g skali...

    ReplyDelete
  4. sorang2..
    isk mmg x sanggup ler..
    kalau dh biasa pergi xper.

    ReplyDelete
  5. sedapnya!
    http://eykabaha.blogspot.com/ ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...