Followers MamaTisya

Friday, April 22, 2016

celebrates Babah Birthday @ Restoran Rumah Thai





ni citer 1 april aritu...celebrates busday FIL kt Restoran Rumah Thai
antara fav restoran yg slalu kami mkn...kalo sedap mmg akan repeat byk kali la


korang kalo nk mkn sini bole pilih set menu ni...
biasa kalo aku 3 beranak amik set menu A rm 50 tu 



cucu2 atok sibuk nk tgk menu jugak


my family inlaw




so dinner mlm tu amik set menu superior utk 8 pax


bdk2 layan air coke...aku & hubby jus tembikai...yg lain2 byk jus gk
layan keropok ikan dlu sebelum menu lain smp
eskrem tu lps dh abis mkn


meriah menu nya...utk set superior tu ikan dpt 2 ekor...1 masak 3 rasa...1 lg stim limau
yg kerabu magga add on...yg lain2 menu smua 2 pinggan...alhamdulillah kenyang...
mmg food sini sedap tekak kami sbb tu byk kali dh mkn sini :)


pastu blk umh ada mkn2 carrot cheese cake plak

biasa la cucu2 atok yg excited nk tiup lilin

4 comments:

Julia Johari said...

Seriussssssss...meriah sungguh family akak ni tau...jamu selera dekat restoren thai wauuuu bestt mesti gamat kan suasana dengan anak2 buah tu...babah senyum je, happy dia kak.

el said...

sedapnya kek hehehe

idzwa kamaruddin said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh best nyer set macam tu dah tak payah nak pikir dah! tinggal top up je ape nak!

Mommy Cici said...

happy birthday pakcik. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. btw boleh tahan jugak harga kat situ kan. makanan pun menggoda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...