Followers MamaTisya

Tuesday, April 12, 2016

Ice Bucket @ Aeon Shah Alam




ice bucket ni baru je buka kt aeon shah alam
mmg aku dh pernah tgk kt IG...mmg full house juga meja...kena Q


selain dessert ada juga makanan
tp kami tk order sbb mmg nk layan dessert je


ni la ice bucket yg kami nk mkn...kalo xmo yg size beso tu..bole order yg size kecik tu
ice bucket tu ada 3 perisa kami pilih yg chocolate


Ice Chocolate Bucket rm 29.90 mmg beso sizenya
sesuai la kami share ber5...just nice....uolsss kalo nk pi mkn sini atleast share 4 org
sbb ada meja share 3 org mcm tk abis...kn membazir


sebelum mkn...kena gaul dlu bg sebati aiskrim & ais...


so kita cedok la ltk dlm mangkuk skit sorg
dlm tu ada biskut,cornflakes, chocolate chips, grapes


gmbr wajib tuan umh ngan dessert...
ms mula2 aku upload gmbr ni, rmi yg tnya abis ke mkn sorg
kalo aku mkn sorg, mau kencing manis :-p
nanti bole try yg ada byk2 buah plak


hah licin kami berlima abiskan
ice bucket ni ada 2 outlet je...1 lg kt aeon ipoh klebang 

5 comments:

lieyalatif said...

mule2 tgk gambar mati2 ingat sedut sorang2 pastu leh makan terus ...rupenye kene gaul2 dulu ye amy...aduhai..canggih2 mknan skrang....tingin gak nak jalan2 aeon mall baru tu...nanti kalo sesat ke sane leh try ....

Julia Johari said...

besaq betul hahahhaha mujur ramai kawan2 akak leh makan...kalau kami 3 org makan maksudnya kena tapau bawa balik rumah ni...puas hati lah

budakbandunglaici said...

ngeri nak habiskan sorang2

Norliza Nordin said...

Kami berdua ritu makan kt ipoh amek yg kecik je. Hehehhe

Mommy Cici said...

fuhhh menggodanya. tapi cuaca panas gini, kalau boleh tapau balik umah tu dah makan sorang sorang sambil hadap tv . yumm yumm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...