Followers MamaTisya

Thursday, April 28, 2016

redeem voucher birthday #GSC & #MBO



vkend lps 2 hari berturut2 redeem voucher busday wyg
jimat duit...just add-on utk tisya je sbb utk busday dpt 2 tiket free sempena bln busday
tp kena tgk cite yg dh tanda * maknanya cite yg dh lama start kt wyg....
kalo cite br release sila kuar duit sdiri :-p



sabtu tgk Zootopia kt GSC Pavilion..mmg aritu lg anakdara nk tgk cite ni


sempat selfie sblum wyg start
mmg best cite Zootopia ni...asyik gelak je
ms release aritu skali ngan Boboiboy tu psl xsempt tgk cite Zootopia 


hah ni movie coming ssoon..kemain anak dara request
tgu la mama menang contest lg...hehe


ahad plak tgk cite The Jungle Book kt MBO Setapak Central
ni pn sama gk just add on utk tiket tisya....
cite ni best juga tp Zootopia lg best sbb byk musical and lg byk gelak
suka la anak dara 2 hari berturut tgk cite khas utk die

8 comments:

lieyalatif said...

yg penting free ye tak amy...dah le amy selalu bertuah so jgn lee lepaskan peluang join contest2...mesti ade jek ganjaran yg amy bakal dpt....lieya ni takde ong...

Azura Aziz said...

murah betul rezeki birthday girl ni ;)

Falsya said...

Bestnye dpt tgk wayang..free some more..happy tisya..heheh

Julia Johari said...

Best ooo GSC pavilion...dlu sebelum kahwin time couple mmg port lepak GSC pavilion tau kak...wahhh redeem voucher jimat2

mummy_ayu said...

best best!! Aku last hari tu bawak bebudak layan boboiboy jer..ingat nak gie repeat sekali lagi pun tak sempat.. busy busy!!

el said...

el pun dah redeem hari tu
xsempat nak redeem the jungle book sbb belum kuar ms tu
tgk jungle book 1st day manalah depa nk bg kan hahaha
redeem batman je pun..tu pun iols x pi tgk..dah koma kat umah sbb penat katuk bontot siput sedut..kuikuikui

eima said...

BESTNYE KITE DAFTAR GSC WAKTU DAH LPS BESDAY TAK LE MERASA THN DPN LE

♥TheOnlyFarah♥ said...

bestnya.. farah hari tu terlepas..rugi2..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...