Followers MamaTisya

Monday, April 11, 2016

Thai Iced Tea sedap @ Boat Noodle, Aeon Shah Alam



ni kali ke-2 singgah Boat Noodle...1st time dlu aku pegi outlet Berjaya Times Square
kalini pegi kt Aeon Shah Alam dkt ngan opis
tujuan utama mmg nk minum air yg sedap ni.. Thai Iced Tea
sbb ms 1st time dlu abis...yg dlu aku minum Thai Ice Coffee sedap juga


aku minum Thai Iced Tea rm 6.90
zaty minum Thai Iced Green Tea rm 6.90
Dila minum Fresh Thai Coconut rm 6.90

mmg sedap la Thai Iced Tea tu...aku try gk yg green tea tu sedap juga
tmpt lain yg aku pernh try green tea, mmg tkleh telan...rs nk muntah tp kt sini ok



ni menu zaty & dila
Ayutthaya Chicken rm 1.90
Ayutthaya Beef rm 1.90
Pathumthani Beef rm 1.90
meja lain bertingkat2222 mangkuknye
meja kami 3 je lps tu tmbh lg 1 so total 4 mangkuk je


ni menu aku Thai Popeye's Tempura rm 6




dila punya chicken meatball rm 4.90


alamak dh double chin...tu psl mkn bayam je menu Popeye :-p


hah yg ni sedap uolsssss..SANGKAYA namanya rm 6.90
dlu ms 1st time xde lg menu ni
ni bkn sangkaya yg aiskrim dlm kelapa tu tau 


roti tu diorang stim..lembut & gebooo
 pastu cicah ngan homemade custard + coconut milk


kuar ber4 tp yg mkn ber3...yg sorg lg bz shopping..die tapau Thai Iced Tea je


mmg full house....pjggg sokmo org beratur...kami aritu pn dpt meja kecik je
dh la meja kami tepi org tgh Q..tk brp senang juga nk mkn kn..mn nk selfie..mn nk mkn haha


ni menu & harga if uolss nk tgk apa yg menanrik bole order
so sape nk pegi mkn sini kt level 2 ye

5 comments:

Azura Aziz said...

tak pernah mkn kat sini. macam menarik jer sangkaya tu..

syawalsimpsons said...

taj penah try makan ni..nak try jugak la satu hari nanti

Salina@IbuAqil said...

Boleh cuba ni sis..
Dkt Ipoh pn dah ada..
Dkt AEON Klebang..
:D

lieyalatif said...

tak penah lagi test amy...kat dpulze ade jek pun hah.... tapi tiap kali tgk q kemain panjang...daku lupekan hasrat itu huk huk huk...sian daku ....

Norliza Nordin said...

Suka amek egg noodle.. Tp husband xsuke lak.. Hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...