Followers MamaTisya

Monday, March 6, 2017

2 color baru dr FAME MATTE LIP CREAM ~ Wild & Rusty


skarang fame cosmetics dh ada 9 color lipstik...limited edition ada 2-  Topaz & Glam
yg terbaru color Wild & Rusty


bff mmg suka sgt ngan lipstik dr fame cosmetics
aku pki color wild, dila pakai rusty & julia pakai fuschia


aku test pki color wild & rusty pinjam bff julia yg die bli travel kit ni aritu
color wild tu merah hati...kalo color desire merah terang
so sape yg rasa nk pki color merah tp tkmo terang sgt bole try color wild ni
color rusty tu terang skit dr color nude...aku pernah try nude xsesuai pucat sgt
stakat ni aku dh ada 6 color (party, fuschia, gossip, violet, glam, topaz)
yg paling aku suka color gossip 
tp apa2pn korang kena try sdiri, sbb ikut darah masing2 gk bila pakai lipstik
so uolsss yg rasa nk order , bole tgk IG fame_cosmetics

4 comments:

mummy_ayu said...

sama...aku pun suka gossip. but lately ni try violet pun ok gak. bulan 4 ni balik nak jumpa dealer ni..leh la beli lagi

Mama Darwiish said...

tak pernah cuba lagi...tapi memang minat sesangat kaler2 ni huhu

LYAfrina said...

Comey2 belaka

Julia Johari said...

Kenan tgk travel kit tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...