Followers MamaTisya

Friday, March 3, 2017

Pablo Cheese Tart @ One Utama


saper peminat cheese tart macam Hokkaido Cheese Tart, Tokyo Secret Cheese Tart
so ni yg paling latest Pablo Cheese Tart...br juga di buka di One Utama
tkde outlet lain lg...so kalo nk rasa, kena ke one utama la ye


smp2 je mmg pjg juga org Q nk beli Pablo Cheese Tart


tgh Q sambil tgk menu2 yg ada kt Pablo Cheese Tart


sementara tunggu Roasted Marshmallows Chocolate Cheese Tart
yg aku menang aritu...anakdara nk posing sini


ni la yg aku redeem aritu....bole tahan rege nye rm 49.90


ingtkn nk try beli yg mini Pablo Cheese Tart
tp sbb yg aku menang pn dpt yg beso juga so xjd la beli
tp antara cheese tart yg pernah aku mkn...yg ni paling mahal rm 9.90 seketul
yg ni mahal maybe sbb ada printed logo tu :)




ok setel redeem...moh ler cari tmpt nk rasa sedap or tk kn

******************************************************************


kitorang lunch dlu kt Johnny's restoran lps tu baru layan Pablo Cheese Tart
menu pineaplle fried rice, glass noodles, bbq chicken wings, ice thai tea & ice water



ni la rupanya Roasted Marshmallows Chocolate Cheese Tart
fresh from oven...yummmm


dh gaya mcm potong kek busday plak
sedap....atas tu marshmallows pastu ada topping chocolate
crust pn lembut..tgh2 tu mcm creamy chocolate..sedap la


ada balance , bw ke opis esoknye bg geng2 rasa

1 comment:

Norhayati Mohd Isa said...

Emmmm nampak sedap tu MT..
Akak ni kek kurang minat sangat..
Boleh lah layan satu slide..
Tu pun kongsi dgn anak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...