Followers MamaTisya

Tuesday, March 7, 2017

lunch @Penang Nyonya & Sri Keningau Village


kuar bertiga je jumaat lps...yg lain ada hal
kami lunch kt Penang Nyonya , Subang Parade


menu aku yg meriah tu - set meal rm 16.90
cyana mkn nasi goreng kampung rm 11.90
tiz mkn cantonese kuehtiaw rm 11.90


ni aku punya set td...bole pilih la dr set ni nk lauk apa
so aku pilih nasi putih+ ayam amsak merah + cendol
popia dpt seketul + ice lemon tea
tp kalo tgk menu aku tu mcm nasi lemak plak sbb ada sambal+ telur+ikanbilis+timun
sedap menu nya sbb mmg sebelum ni dh pernah mkn sini tp menu lain



*********************************************

yg ni kuar ber4 tp yg mkn bertiga je
kami mkn kt Seri Keningau Village , Plaza Masalam


ada menu lain tp kami smua layan menu budget je :)
aku mkn nasi goreng seafood + sirap rm 7
cyana mkn nasi goreng tomyam + sirap rm 7
tiz mkn kuehtiaw goreng + teh o ais rm 6.50
harga belum termasuk gst


so ni la menu lain ...yg menu lg 1 mahal2 la skit dr yg ni
menu kami tu biasa2 je...sbb lapar abis juga la

5 comments:

LYAfrina said...

Huhu..apalah nasibbb nak makan pom still kena byr gst plok doh...

Nmpk sedap jugak makanan tu semua

Inani Hazwani said...

Murahnyaa nasi goreng sekali dengan air baru tujuh ringgit

- dieyana - said...

nmpk sedap nsik goreng...
cendol tuuuu... ;-))

ZULHILMI TEMPOYAK said...

menarik... nmpk sedappp... nnt nk cuba bawak bini2 makan sini.. hehehe

Julia Johari said...

Menu bajet tu julia suka...bukan tak layan menu mewah...cuma jarang nak order hahaha...best yer murah sekali pakej gitu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...