Followers MamaTisya

Monday, March 20, 2017

lama tak dating berdua...jom layan J REVOLUSI




lastweek p collect tiket wyg yg aku menang citer J Revolusi ni
so kena redeem kt mana2 TGV...okla dkt ngan umah ada TGV AU2
so tkyah p jauh2 kn 



lps blk kenduri kt MSU, ptg tu dating ngan hubbyku layan J Revolusi
mmg byk aksi fighting...mcm tgk filem mat salleh juga, ada juga part kelakar & sedih
tp watak SKODENG mmg memeriahkn suasana



Sinopsis:
Mengisahkan tentang Jay Zulkarnain yang merupakan seorang ketua pegawai Unit Tindakan Khas (UTK). Pasukannya begitu digeruni penjenayah kerana kepakaran mereka berdepan musuh. Konflik bermula apabila kakak Jay, Dian (Nur Fazura) yang juga seorang ejen ditangkap oleh pengganas misteri. Dalam misi menyelamat kakaknya itu, Jay terperangkap dan dituduh membunuh seorang rakan setugasnya. Tercetuslah pelbagai konflik dan insiden mengejutkan yang menghantui Jay.




eh penerbit filem J Revolusi ` Gayatri Sulin Pillai like & tweet gambar aku kt IG
filem ni kutipan dh 5 juta xsilap...hebat...so yg belum tgk, bole la ke cinema berdekatan anda

3 comments:

Norliza Nordin said...

bole join contest gini..

Inani Hazwani said...

Nani tak berkesempatan lagi nak tengok filem ni :(

Nory Zoulkefle said...

tak tengok lgi citer ni...nak mintak permission "me time" lah dgn husband nnt..suruh dia jaga anak..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...