Followers MamaTisya

Friday, March 10, 2017

2 Days 1 Night ~ Media Gathering 2017 @ Grand BlueWave Hotel Shah Alam


awal bln 2 yg lps, aku dpt jemputan 
ke Media Gathering 2017 @ Grand BlueWave Hotel Shah Alam
kami diberikan penginapan 2 hari 1 malam  di sini
ada program yg disediakan utk kami sepanjang 2 hari 1 mlm..nanti aku share ye



kami smp lebihkurang 2.30pm
daftar dlu then ada mkn2 juga sementara nk tgu speech dr pihak hotel


Ms Hayati as Assistant manager Marketing memberi sepatah dua kata


sebahagian bloggers & media yg hadir


ok kita masuk bilik dlu sebelum program Hotel Tour
bilik kami di level 13


masuk2 bilik je, ada sekuntum mawar merah
wah feeling mcm honeymoon gitu...hakikatnya bertiga kami ank beranak :)


bilik kami - Deluxe Room
1 katil king & add-on 1 lagi single bed masih luas
mini fridge & kelengkapan utk buat air pn disediakan
tv flat screen & ada channel astro ...dlm almari disediakan safety box & hanger pn byk


jom tgk bilik air...toilet ada pili paip senang..certain hotel xde pili paip
lagi best sbb ada bathtub, toiletries juga disediakan


voucher mkn utk dinner, breakfast & hi tea turut disediakan



capture by anakdara
kasi chance la mama & ayah romantika jp :)


hah yg di tunggu2 anak dara...
apa lagi mandi kt swimming pool...
lps tu smabung berendam dlm bathtub pulak


continue next entry aku update psl Hotel Tour...tunggguuuuu

9 comments:

  1. Seronok dia dapat berendam dalam bath tub tu kan. Hehehe

    ReplyDelete
  2. syoknya anak dara berkubang....kalau dak iqy tu mau jerit takmau naik ..hehehe

    ReplyDelete
  3. best nya dpt job review bilik hotel..rezeki dpt penginapan percuma lagi kan..hihi

    ReplyDelete
  4. BESTNYA MAMATISYA...
    SERONOK ANAK DARA YE MANDI POOL...

    ReplyDelete
  5. Bestnya.. Kata org rezeki jgn ditolak kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...