Followers MamaTisya

Thursday, June 1, 2017

Susu Kurma Farm Fresh 2 liter sempena Ramadhan


hah penggemar susu kurma farm fresh...sempena ramadhan ada special pack yg 2 liter ni
hah puas la minum kn dr yg biasa bli 700ml je tu...yg 2 liter ni rm 22


yg ni aku tgk kt fb aritu ada org share
ONE STOP CENTRE kat level 2 Anggerik Mall, Shah Alam (0136293030) 
hah dkt je la ngan opis tp kt opis pn ada geng lunch box diorang ada amik order gk
mmg suka sgt la susu kurma farm fresh ni ...nk plak time cuaca panas kn
mmg lajuuuuu je la teguk sebotol yg 700ml tu hehe
nape la tkde jual kt supermarket mcm giant, tesco, aeon kn...
nk tgu agent mmg lambat juga ....nanti la kalo kesempatan pi terjah kt Anggerik Mall

6 comments:

idzwa kamaruddin said...

tak pernah dapat lagi ni ..nak kene cari kat agen.

lieyalatif said...

puas ati dpt yg 2l ni amy...lambat sikit abisnyer.....

lieyapun seb baik kedai agent putrajaya ni betul2 belakang umah...senang le nak cari....

Julia Johari said...

Pernah minum tp botol yg sedang tu la...nikmat sungguh sedap! kalau dpt beli yg besar ni alangkah bestnya

silah nordza said...

Mmg sedap.. Sy jual, tp area tambun, ipoh 😊

Intan Zukniya said...

Ada lagi ke yg 2l ni

mama tisya said...

intan..tk pasti lps ramadhan ada lg ke tk..try la contact no tu..saya hanya share info bkn saya yg jual

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...