Followers MamaTisya

Tuesday, December 12, 2017

Ayam Goreng McD & tengok wayang COCO


hubbyku ngidam nk mkn ayam goreng mcD....mula2 die beli set ni pastu pi beli lg 2 ketul...
dlu2 ms iklan asyik2 kuar psl ayam goreng mcD smp org Q pjgggg & ada juga sold out  ayam tu
tp skarang dh reda so xde la org Q pjgggg lg...tenang la

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on


nah video utk korang....yummmmm


hah aku 1st time merasa ayam goreng mcD ni
sbb slalu mkn ayam kfc je....not bad juga...nk2 plak panas2 kn
rangup & pedas tp hubbyku siap cicah sos cili lg
aku ni tk kuat mkn pedas mujur ada mcflurry oreo


penyejuk tekak bila mkn ayam goreng mcD yg pedas tu


dh berani pi beratur kt kaunter 
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v



cuti pjg...anakdara request nk tgk wayang cite COCO
pastu dpt rege murah bila korang bli tiket wyg guna MAYBANK CARD
dewasa rm 10 & bdk2 rm 9...kalo normal dewasa rm 17 tau
promo ni utk show sebelum pukul 6pm 

masa nk start cite ni tiba2 ada kuar ELSA, ANNA & OLAF
aku pelik juga kot ingt tersalah masuk...tgk tiket btul dh..sbb lama sgt dok cite psl FROZEN
ada la dlm 30 minit lps tu br start cite COCO ni
best tu cite COCO ni...cite psl kekeluargaan
korang yg blum tgk, bole bw ank2 nanti...standby tisu juga ye
part sedih ankdara nangis...menghayati....
pastu ada watak "MAMA COCO "....hubbyku saje ngajuk panggil "MAMA TISYA"


lps tgk wyg , baru isi perut...layan nasi daging merah fav kami

6 comments:

Kak Sue said...

Seronok jalan-jalan macam nie dengan family kan.. Kak Sue pun suka sangat Ayam Goreng McD, nanti boleh bawa anak-anak tengok movie nie..

hanim said...

sedapnya ayam mcd..fav....sy suka ayam yg pedas....dapnyaaaa

NanyFadhly said...

BEst tak COCO? kitaorg dari arituh nak bawak kids layan ..smpi now belum lagi pi tengok. Huhuhu...

mama tisya said...

NanyFadhly...best..bw la ank2 nanti...standby juga tisu if hati cpt emosi

Ana Suhana said...

ana suka juga ayam goreng mcD ni kak. sedap dan pedas. makan juga dengan sos. hehe. smlm nk beli mcflurry party tu sekali stok bekas habis. mcflurry oreo pun hbs. last2 amik yg kit kat dan milo je. sedap juga.

Shahida Dzulkafli said...

Seronok berjalan ye mama.. Sha belum boleh lagi nak bawa anak dara berdua nie tengok wayang.. Hehehe.. kang nangis dalam panggung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...