Followers MamaTisya

Thursday, December 14, 2017

♥ ♥ ♥ "Pergi Bilik Air Pun Dah Rindu'' ♥ ♥ ♥



♥ ♥ ♥ Pergi Bilik Air Pun Dah Rindu  ♥ ♥ ♥ 
amboi2 ayat fazura ke fattah amin :)

hah baru beberapa jam kena tinggal dh rindu ke :-p (pinjam ayat fattzura la...hehe)
gelak je hubbyku bila aku bg ayat tu :-p


blk dr me time ngan bff .... 2 beranak dtg pickup aku kt tren...
aku tk drive aritu...naik tren senang sbb lokasi pn kt area kl sentral kn
lps tu trus pi dinner kt Fiske Steakhouse
lama xmkn sini...last dtg ms busday aku 2016


order menu mix grill (rm20) , lamb stew (rm14) & jus tembikai (rm5) 
mix grill tu ada chicken, beef & lamb mmg aku share je ngan tisya
hubby mmg menu fav die slalu lamb stew tu
jus tembikai tu gelas beso mmg ngam la utk kami 3 beranak


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

10 comments:

Azura Aziz said...

wahhh terbaik ni hehe

admin said...

mengadanyaaa tajuk blog entri tu ahhahahahha

wahida said...

best la air tembikai tu saiz besar..boleh share 3 beranak...tak la membazir kan kalau order sorang satu...terbaekkk...

farhanna jafri said...

terliur terus tengok gambar!

Warisan Petani said...

nmpak sedap semuanya.

Kak Sue said...

Nampak sedap makanannya..

NanyFadhly said...

Hahaha! ayat tuh memang sweet sangat. Jangan jadi sawit sudah! HAHAH!

Busyra Takiyudin said...

hahaha. tajuk tuu :p.. hehe

Shahida Dzulkafli said...

Kalau menu besar dna banyak macam nie memang kena sharelah.. Baru berbaloi-baloi makannya..

Mimi Azirah said...

Amboiii...pergi bilik air pun dah rindu..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...