Followers MamaTisya

Tuesday, December 26, 2017

Delivery lunch by Warung Soho


sebelum ni pernah mkn kt kedainya...
kalini aku suggest kt group lunch utk try nasi kt Warung Soho


hah kt kertas pembalut nasi ada lokasinya kt Hartamas & contact number
tkpn korang bole tgk IG https://www.instagram.com/warungsoho/


aku order nasi soho + telur gulai rm 6


ni antara menu2 lain yg korang bole order
so kalo korang nk soh depa delivery try la contact ye
mmg sedap nasi dr Warung Soho ni...ni kali ke-3 aku dh mkn

8 comments:

  1. Bestnya menu dia.. meh deliveri sini.. Puas makan nie..

    ReplyDelete
  2. Nak try lah nanti. Ramai yg kata sedap. Tp kena pergi dkt cawangan shah alam punya lah.

    ReplyDelete
  3. Ana Suhana ..yg shah alam tu warung ambo..yg ni warung soho kt hartamas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg kat shah alam tu wang solo kot kak. Nama nk dekat confius ana. Haha. Kalau hartamas dekat sgt lah ni.

      Delete
  4. Walaupun bungkus, nampak segar je lauk2 dia. Nyumm!
    Fatin follow sini, salam kenal dari https://fatinshahrizam.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Budak ofis Ayu selalu sangat tapau nasi warung soho ni. makan ramai2 kat ofis. Sedappp.

    ReplyDelete
  6. bestnye...sy ni da la mls nk kua lunch....kt area penang kulim ni takde ke...hmmm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...