Followers MamaTisya

Tuesday, February 25, 2020

JM Bariani House Prima Sri Gombak


bila husband teringin nk mkn nasi beriani
aku suggest makan nasi beriani amral dkt area cimb sri gombak
tp bila lalu kt kedainya mcm panas kata husband
sudahnya pegi ke restoran lain dkt area prima sri gombak
sbb biasanya aku tapau je nasi beriani amral tu..tk pernh mkn kt situ


actually late lunch dh ni dlm 3 lebih..tgk la cuaca panas tul
nasibaik kt sini ada aircond sbb husband dh pernah mkn sini dgn MIL
ok jom tgk menu di JM Bariani House




ada 2 jenis nasi beriani..ni yg biasa je..
kalau yg nasi beriani gam tu mhl skit


aku punya lauk ayam masak merah
aku lg suka ayam madu tp kt sini xde plak



husband pilih kambing


dalca


sirap bandung soda & jus tembikai





dating berdua je..ankdara tkmau ikut
mmg skarang cuaca panas tul...rasa nk mandi sungai :)

8 comments:

  1. Lama tak makan kat JM bariani nih, memang ini antara kedai nasi beriani gam yang best kat sini, kalau kt batu pahat lagi banyak kedai beriani gam yang murah harganya

    ReplyDelete
  2. dah lama tak makan nasi beriani. nampak sedap sgt tp nasib baik dah makan haha

    ReplyDelete
  3. tetiba kita pulak rasa teringin nak makan nasi beriani ni..haduii..

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaaaa.....lama x pekena beriyani...kalau dpat kenyang sampai esok pagi...

    ReplyDelete
  5. pergh sedap tu nasi beriani. lepas makan, mesti terkenyang. huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. JM Bariani mmg ter๐Ÿ‘.. lama dah tak makan sini..

    ReplyDelete
  7. selalu jugak tapau makanan kat sini.

    ReplyDelete
  8. pehh daging tu.. sedap jm beriani org johor punya kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...