Followers MamaTisya

Monday, February 10, 2020

Kuih Puteri Ayu perisa Oreo




sebelum ni aku pernah share Kuih Puteri Ayu Cheese..kalini perisa Oreo plak
tk pernah jumpa lagi....1st time la merasa ni
tp tekak aku suka yg original yg atasnya kelapa & yg atasnya cheese pn sedap..
yg oreo ni tk brp sgt di tekak ku


rezeki utk org berpuasa...actually lastweek ada meeting so ada extra kuih
dpt la bw blk utk berbuka puasa


all time fav ~ serimuka...moist tau certain org jual mcm kering

10 comments:

  1. First time tengok puteri ayu perisa oreo.. Makin hipster pula kuih sekarang..

    ReplyDelete
  2. seri muka nya tebal betul yang hijau tu kak... tapi kalau dapat yang seimbang rasa memang best...

    puteri ayu coklat cheese sedap juga, yang lain-lain dana tak pernah try... yang ori tu dah biasa

    ReplyDelete
  3. Seri muka my feverett...puteri ayu yang ori pun sedap... yg cheese pun sedap..
    Yang sedap itu terlarang..banyak gula.
    Tapi yg terlarang itu godaan

    ReplyDelete
  4. seri muka yg sedap tu makk., ;p

    ReplyDelete
  5. ada puteri ayu yang baru ke..tak pernah rasa lagi ni

    ReplyDelete
  6. ha ? oreo ? hee~ rajin nya pelbagaikan resepi.. nasib rumah kita tak sebelah menyebelah kalau tak memang saya hulur pinggan ni..

    ReplyDelete
  7. Kuih zaman moden.. baju kuih tu semua nak up to date... semua ikut peredaran zaman😄...
    ~saya pun suka sangat seri muka.. lagi² kalau yang kena dengan tekak... boleh habis makan sendiri²😅

    ReplyDelete
  8. fusion betul kadang2 depa ni nak moden hehe.. tapi mungkin ada yang suka kan..
    ada benda kena yang tradisitonal jugak..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki kan....macam menarik plak puteri ayu tuh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...