Followers MamaTisya

Monday, February 3, 2020

Dinner with inlaws @ Johnny's Restaurant




ptg smlm adik ipar dtg umh...lpstu mlm kitorang kuar dinner rmi2 kt Johhny's Restaurant


2 org anak lelaki pengganti arwah FIL


nenek with cucu2 & menantu2


2 set order steamboat...lps tu ada add on lg


fav dip steamboat sauce


fav menu anakdara ~ pineapple fried rice


ice thai tea & plain water
dua2 air ni bole refill


guava soursop, 7 up & ice lemon tea


9 comments:

  1. Meriah dan lebih seronok makan steamboat beramai-ramai macam ni.

    ReplyDelete
  2. sedap nya tengok steamboat tu ^_^

    ReplyDelete
  3. Seronok makan reramai ...ntah bila nak berkumpul complete and makan- makan macam ni..

    ReplyDelete
  4. Perghhh sedapnya 😋 MT..
    Lama juga CH tak keluar mkn bersama keluarga..

    ReplyDelete
  5. seronok makn dengan saudara mara..dan seronok tgk keluarga bahagia

    ReplyDelete
  6. Seronoknya bila dapat kumpul ramai-ramai dan dapat makan sekali. Ada ja benda yg nak cerita bila dah berkumpul mcm ni sambil makan-makan. Serius best

    ReplyDelete
  7. Memang syok sekali sekala makan ramai ramai macam ni. Meriahh! Sedap eh kak Johnny's? Nani tak pernah makan dekat sini, tak silap ada satu outlet Johnny's dalam Melawati Mall.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti try la kt melawati mall...akak kalo nk mkn steamboat mmg slalu ke Johnny's je

      Delete
  8. syoknya makan ramai-ramai. semoga ikatan kekeluargaan kekal till jannah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...