Followers MamaTisya

Friday, February 21, 2020

Lunch treat for Adik @ Borak Borak Lounge



weekend aritu bw adik2 aku mkn2 kt Borak Borak Lounge
sempena adik bongsu aku dpt result cemerlang semester 4...
esok dh nk blk uitm kedah setelah cuti hampir sebulan aritu


ada menu baru kt sini ~ Chuncky Tuna Sandwich rm 18 each
bila smp besar tau...sudahnya 1 tapau sbb dh kenyang


Mee Goreng Mamak rm 32


Pizza Delight rm 36
ada 8 slices tp aku soh die potong kecik2 senang skit bdk2 ni nk mkn


Kuehtiaw Goreng rm 32


Nasi Goreng Ibunda rm 36




tisya & cousin dh tk sbr nk mkn tu


Spaghetti Carbonara rm 34 yg mmg fav ank dara..
asal mkn sini mmg menu ni je la die order


garlic bread with chilli flakes & cheese


Bbq Chicken ni menu express meal...promotion smp bln ni only rm 15.90
ada 3 lg menu dlm senarai promo ni..bole visit IG Grandbluewave_shahalam


kasi zoom skit..mmg besar portionnya


alhamdulillah..rezeki dikongsi bersama...
makan2 guna voucher dlm rm200++


along, angah, adik...achik tk dpt join ..bertabahla dia tgk gmbr2 mkn2 kami hehe


adik beradik tp muka lain2..aritu adik bongsu aku update gmbr
ada yg nk berkenalan..tktau kakak2 ni dh bini org haha

5 comments:

  1. Tak pernah makan dekat Borak Borak lounge ni lagi. Boleh cuba lah lepas ni.

    ReplyDelete
  2. ya ampun semuanya sedap-sedap kak oi... mee grg mamak tu pun ya ampun, semua yang goreng-goreng, western tu pun sedap naw2

    ReplyDelete
  3. Gambar last tu... semua tinggi๐Ÿ˜Š.
    ~Sandwich tu sungguh menyelerakan ๐Ÿคค๐Ÿคค

    ReplyDelete
  4. menarik jugak tempat ni, sebelum ni dengar nama je. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...